تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

ترافیک پرحجم در محورهای هراز و چالوس

ترافیک پرحجم در محورهای هراز و چالوس رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت راه‌های کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محورهای هراز و چالوس پرحجم است و احتمال یک طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران در بعدازظهر امروز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور گفت: سطح راه‌ها در برخی از محورهای مواصلاتی کشور در استان‌های مازندارن، اصفهان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان، کهگیولویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، دیلم-گناوه بوشهر لغزنده‌ هستند و راننده‌ها باید برای تردد دقت لازم را داشته باشند.

 

وی ادامه داد: در ارتفاعات کرج-چالوس، گردنه آوج در استان‌های قزوین و همدان، گردنه اسدآباد در همدان و اسالم-خلخال اردبیل مه‌گرفتگی گزارش شده است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تأکید کرد که در حال حاضر ترافیک در جنوب به شمال محور هراز و جنوب به شمال چالوس پرحجم است.

 

سرهنگ رحمانی گفت: یک‌طرفه شدن محور کرج-چالوس از سمت مرزن‌آباد به سمت تهران از بعدازظهر امروز (یکشنبه 5 آبان)، در دستور کار قرار دارد اما هنوز ساعت شروع این محدودیت تردد قطعی نیست و متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پایان توصیه کرد که راننده‌ها سرعت مطمئنه را در مواقع لغزندگی جاده‌ها رعایت کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار