نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ترافیک پرحجم در محورهای هراز و چالوس

ترافیک پرحجم در محورهای هراز و چالوس رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت راه‌های کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محورهای هراز و چالوس پرحجم است و احتمال یک طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران در بعدازظهر امروز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور گفت: سطح راه‌ها در برخی از محورهای مواصلاتی کشور در استان‌های مازندارن، اصفهان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان، کهگیولویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، دیلم-گناوه بوشهر لغزنده‌ هستند و راننده‌ها باید برای تردد دقت لازم را داشته باشند.

 

وی ادامه داد: در ارتفاعات کرج-چالوس، گردنه آوج در استان‌های قزوین و همدان، گردنه اسدآباد در همدان و اسالم-خلخال اردبیل مه‌گرفتگی گزارش شده است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تأکید کرد که در حال حاضر ترافیک در جنوب به شمال محور هراز و جنوب به شمال چالوس پرحجم است.

 

سرهنگ رحمانی گفت: یک‌طرفه شدن محور کرج-چالوس از سمت مرزن‌آباد به سمت تهران از بعدازظهر امروز (یکشنبه 5 آبان)، در دستور کار قرار دارد اما هنوز ساعت شروع این محدودیت تردد قطعی نیست و متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پایان توصیه کرد که راننده‌ها سرعت مطمئنه را در مواقع لغزندگی جاده‌ها رعایت کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار