اعلام وضعیت اضطراری ملی در آمریکا اسرائیل مدعی ترور محافظ شخصی یحیی سنوار شد آمریکا در برابر ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است گروسی: ما در حال گفتگو با آمریکا و ایران هستیم چین اتهامات آمریکا را رد کرد اعلام وضعیت اضطراری ملی در آمریکا از سوی ترامپ شیخ احمدالخطیب: راهی جز پایبندی به رویکرد اقتدار نداریم پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران بخشی از تلاش‌های میانجیگری بود کنایه حزب‌الله به دولت لبنان: حاکمیت با آزادسازی محقق می‌شود نه تسلیم جنبش نجباء عراق تحویل سلاح به دولت را در شرایط کنونی رد کرد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه قطر به تهران با محوریت مذاکرات برای کاهش تنش‌ها ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند

ادعای نهاد اطلاعاتی آمریکا: نیرو‌های کره شمالی وارد منطقه کورسک شده‌‌اند

ادعای نهاد اطلاعاتی آمریکا: نیرو‌های کره شمالی وارد منطقه کورسک شده‌‌اند روزنامه نیویورک تایمز به نقل از نهاد اطلاعاتی آمریکا مدعی شد نیرو‌های کره شمالی وارد منطقه کورسک شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌در ادامه ادعا‌های کره جنوبی و متحدانش مبنی بر اعزام نیرو‌های کره شمالی به روسیه برای جنگ در اوکراین، نهاد اطلاعاتی آمریکا در گزارشی مدعی شد نیرو‌های کره شمالی وارد منطقه کورسک روسیه شده اند ولی هنوز به نبرد نپیوسته اند و مشخص نیست که آنها چه نقشی ایفا خواهند کرد. 

 

لوید آستین، رئیس پنتاگون، همین استدلال‌های مبهم را مطرح کرد و برای دومین بار حضور ارتش کره شمالی در روسیه را تایید کرد.

 

نیویورک تایمز به نقل از یک مقام اوکراینی مدعی شد که نیرو‌های وارد شده بخشی از یک واحد نخبه کره شمالی بودند. بیلد آلمان نوشت که رهبر کره شمالی یک هنگ نخبه به روسیه فرستاد.

 

کیم جونگ گیو، معاون وزیر خارجه کره شمالی گفت که اعزام ارتش کره شمالی به روسیه نقض قوانین بین المللی نیست.

 

در جریان نشست بریکس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه داده‌های رسانه‌های خارجی را تایید یا تکذیب نکرد. وزارت دفاع این کشور هم در مورد گزارش‌های مربوط به اعزام پرسنل نظامی کره شمالی به فدراسیون روسیه اظهار نظری نکرد.

 

وزارت خارجه کره شمالی نیز ضمن رد ادعای اعزام نیرو به روسیه گفت که حتی در صورت صحت، این اقدام با هنجار‌های بین‌المللی تضادی ندارد.

 

در اوایل هفته، کره جنوبی و ایالات متحده ادعا کردند که حدود ۳۰۰۰ سرباز کره شمالی برای آموزش به روسیه منتقل شده اند.

 

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد که سئول «بیکار نخواهد نشست» در حالی که کره شمالی نیرو‌های خود را به روسیه اعزام می‌کند. رئیس جمهور کره جنوبی آخرین اقدامات پیونگ یانگ را «تحریک آمیز» خواند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار