عضو کمیسیون امنیت ملی: بستن تنگه هرمز و خروج از NPT در دست بررسی قرار دارد علم‌الهدی: هدف اصلی دشمن تضعیف وحدت و انسجام مردم است ابوترابی‌فرد: سفر رئیس‌جمهور به چین از روندهای برجسته دیپلماتیک بود جبلی: از پیشرفت برنامه هفتم در بخش رسانه رضایت نداریم سامانه دفاع موشکی «اچ‌کیو ۹» از چین به ایران منتقل شد؟ توضیحات استانداری درباره دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان سخنگوی سپاه: دست برتر با نیروهای مسلح ماست توضیحات سخنگوی درباره لغو کنسرت همایون شجریان پزشکیان: در صورت مدیریت مصرف، کمبود منابع در کشور وجود ندارد سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح آماده‌تر از ایام جنگ هستند عارف: راهبرد ایران هراسی دشمنان کاملا خنثی شده است سعیدی: جزایر سه‌گانه تا ابد متعلق به ایران است خبر جدید درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی / بررسی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با عارف پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود

پیش‌بینی تورم ۲۸.۳ درصدی در بودجه سال آینده

سخنگوی کمیسیون تلفیق درباره بررسی کلیات لایحه بودجه سال آتی در کمیسیون متبوعش گفت: دولت در این لایحه نرخ تورم را ۲۸.۳ درصد پیش بینی کرده که براساس آن نرخ تورم در لایحه بودجه نسبت به سال گذشته کاهشی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1404، در تشریح جلسه کمیسیون متبوعش درباره بررسی کلیات لایحه بودجه، گفت: وزیر اقتصاد و معاونین وزارتخانه و معاونین سازمان برنامه و بودجه میهمان اعضای کمسیون بودند که آقای همتی گزارشی از شاخص‌های اقتصادی بودجه به اعضای کمیسیون تلفیق ارائه کرد.

 

وی افزود: شاخص‌های اقتصادی، تورم، کسری تراز تجاری، میزان صادرات در سال آتی ، محدود کردن واردات و همچنین نرخ ارز از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد ارزیابی قرار گرفت.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده با بیان اینکه نمایندگان نیز در این جلسه درباره مسائل مربوط به نرخ ارز و همچنین کاهش نرخ تورم دغدغه و سوالات خود را مطرح کردند، گفت: همچنین در این جلسه درباره سقف امور مالیاتی، مولدسازی دارایی‌های دولت و همچنین رشد اقتصادی در سال آینده بحث و تبادل نظر صورت گرفت .

 

زارع با بیان اینکه دولت در سال آینده رشد اقتصادی 4 درصدی را پیش بینی کرده است، اظهار کرد: همچنین دولت در این لایحه نرخ تورم را 28.3 درصد پیش بینی کرده که براساس آن نرخ تورم در لایحه بودجه نسبت به سال گذشته کاهشی است.

 

وی تصریح کرد: همچنین میهمانان جلسه در این جلسه بیان داشتند که 15 میلیارد دلار ارز ترجیحی جهت تامین کالاهای اساسی در لایحه پیش بینی شده است.

 

نماینده آباده در مجلس اظهار کرد: مسئولان در این جلسه در رابطه با رشد نقدینگی، رشد واردات و توزیع درآمدهای بودجه‌ای نیز گزارشی به اعضای کمیسیون ارائه کردند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده