طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

پوتین: امیدوارم غرب هشدارهای ما درباره حمله به خاک روسیه را شنیده باشد

رئیس جمهور روسیه با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره حمله اوکراین به عمق خاک روسیه با استفاده تسلیحات دوربرد غربی، گفت که امیدوار است غرب هشدارهای او را درباره این تصمیم شنیده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی اوکراین به خاک روسیه با استفاده از تسلیحات دوربرد غربی، ابراز امیدواری کرد که غربی‌ها هشدارهای او دراین‌باره راه شنیده باشند.

 

پوتین دراین‌باره گفت که «مساله صدور جواز برای اوکراین نیست؛ کی‌یف نمی‌تواند از این تسلیحات استفاده کند.»

 

وی افزود: هر آنچه هم‌اکنون رخ می‌دهد، به دست افسران ناتو انجام می‌شود. وزارت دفاع روسیه درباره پاسخ‌های ما به حملات دوربرد به قلمروی روسیه تامل کرده است و گزینه‌های مختلفی روی میز دارد.

 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درصدد است تا مجوز استفاده از موشک‌ها و تسلیحات دوربردی که حامیان غربی‌اش برای کی‌یف تامین کرده‌اند را از آنها اخذ کند. پوتین بارها تاکید کرده است که چنین مجوزی به معنای مداخله مستقیم ناتو در جنگ اوکراین است.

 

فاکس‌نیوز به‌تازگی به نقل از یک منبع که نخواست نامش فاش شود، نوشت که هم پنتاگون و هم کمیته اطلاعات آمریکا به واشنگتن توصیه کرده‌اند که مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد «اتکمز» را در عمق خاک روسیه به اوکراین ندهد.

 

به گفته این منبع، چراغ سبز به کی‌یف برای استفاده از این موشک‌های دوربرد نه تنها تاثیر راهبردی ندارد بلکه خطر تشدید تنش بین مسکو و واشنگتن را در پی دارد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار