دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

پوتین: امیدوارم غرب هشدارهای ما درباره حمله به خاک روسیه را شنیده باشد

رئیس جمهور روسیه با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره حمله اوکراین به عمق خاک روسیه با استفاده تسلیحات دوربرد غربی، گفت که امیدوار است غرب هشدارهای او را درباره این تصمیم شنیده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی اوکراین به خاک روسیه با استفاده از تسلیحات دوربرد غربی، ابراز امیدواری کرد که غربی‌ها هشدارهای او دراین‌باره راه شنیده باشند.

 

پوتین دراین‌باره گفت که «مساله صدور جواز برای اوکراین نیست؛ کی‌یف نمی‌تواند از این تسلیحات استفاده کند.»

 

وی افزود: هر آنچه هم‌اکنون رخ می‌دهد، به دست افسران ناتو انجام می‌شود. وزارت دفاع روسیه درباره پاسخ‌های ما به حملات دوربرد به قلمروی روسیه تامل کرده است و گزینه‌های مختلفی روی میز دارد.

 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درصدد است تا مجوز استفاده از موشک‌ها و تسلیحات دوربردی که حامیان غربی‌اش برای کی‌یف تامین کرده‌اند را از آنها اخذ کند. پوتین بارها تاکید کرده است که چنین مجوزی به معنای مداخله مستقیم ناتو در جنگ اوکراین است.

 

فاکس‌نیوز به‌تازگی به نقل از یک منبع که نخواست نامش فاش شود، نوشت که هم پنتاگون و هم کمیته اطلاعات آمریکا به واشنگتن توصیه کرده‌اند که مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد «اتکمز» را در عمق خاک روسیه به اوکراین ندهد.

 

به گفته این منبع، چراغ سبز به کی‌یف برای استفاده از این موشک‌های دوربرد نه تنها تاثیر راهبردی ندارد بلکه خطر تشدید تنش بین مسکو و واشنگتن را در پی دارد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده