تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

عملیات ضدصهیونیستی نزدیک مقر موساد در تل‌آویو/ هلاکت ۶ نظامی صهیونیست

عملیات ضدصهیونیستی نزدیک مقر موساد در تل‌آویو/ هلاکت ۶ نظامی صهیونیست کامیونی در نزدیکی مقر موساد در تل آویو تعداد زیادی از صهیونیست‌ها را زیر گرفت که تاکنون ۶ نظامی کشته و ۵۰ نظامی دیگر زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۲۴
عملیات ضدصهیونیستی نزدیک مقر موساد در تل‌آویو/ هلاکت ۶ نظامی صهیونیست

به گزارش راهبرد معاصر، یک دستگاه کامیون در چهارراه «گلیلوت» در نزدیکی مقر موساد واقع در تل آویو تعدادی از صهیونیست‌ها را زیر گرفت.در این حادثه دست کم ۵۰ نفر زخمی شدند که اوضاع ۱۵ نفر از زخمی‌ها وخیم است.

 

بر اساس این گزارش، تعدادی از صهیونیست‌های زخمی زیر کامیون مانده اند و اوضاع آن‌ها خطرناک توصیف شده است.

 

منابع خبری می‌گویند که بیشتر افراد زخمی، نظامیان صهیونیست هستند که در حال رفتن به پایگاه‌های خود بودند.  تمام زخمی‌ها نظامیان یگان اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ پایگاه گلیلوت هستند.

 

این منابع در گزارشات اولیه خود اعلام کردند که ۶  صهیونیست کشته شدند.

 

صهیونیست‌ها در ادامه اعتراف کردند که این عملیات زیرگیری با کامیون، یکی از بدترین و سنگین‌ترین عملیات‌های زیرگیری صورت گرفته در اراضی اشغالی فلسطین به شمار می‌آید. به ویژه که منطقه‌ای که در آن این عملیات صورت گرفته، یک منطقه حساس و امنیتی خطرناک است.

 

از پایگاه گلیلوت به عنوان مهمترین پایگاه اطلاعاتی اسرائیل نام برده می‌شود که مرکز فعالیت‌ دوایر اطلاعاتی و جاسوسی مهم ارتش اشغالگر است.مقر مرکزی دایره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل- امان (بزرگترین آژانس اطلاعاتی اشغالگران)، مقر مرکزی واحدهای مهمی مانند واحد 8200 مسئول هوش سیگنالی (SIGNIT) و سایبری و واحد 9900 مسئول هوش بصری (VISINT) در این پایگاه قرار دارد.

 

روزنامه معاریو گزارش داد که نیروهای اسرائیلی در حال گشت‌زنی در منطقه حادثه هستند و احتمال بمب‌گذاری در این محل را نیز رد نمی‌کنند.

 

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که مجری این عملیات پس از آنکه شماری از نظامیان اسرائیلی را با کامیون زیر گرفت به جای فرار از محل، از کامیون پیاده شد و تلاش کرد شمار بیشتری از نظامیان را با چاقو هدف قرار دهد و در پایان به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر