تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تذکر استاندار تهران به مدیران در خصوص شرکت در جلسات متعدد

استاندار تهران گفت: بسیاری از نارضایتی‌ها و بعضاً سردرگمی مردم در ادارات، به علت عدم حضور مدیران در محل خدمت و سپری شدن وقت آنان در جلسات متعدد است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صادق معتمدیان، بعد از ظهر یکشنبه در نشست صمیمانه با سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ که با حضور معاونین فرماندهی انتظامی در استانداری تهران برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش‌های خالصانه فراجا در تأمین نظم و امنیت شهر و استان تهران، اظهار کرد: انجام مأموریت‌های متعدد، شبانه روزی و طاقت فرسای عزیزان فراجا قابل تقدیر است.

استاندار تهران با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های استان، جهت تأمین نظم و امنیت و انجام مأموریت‌های مختلف فراجا، عنوان کرد: آسایش و امنیت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و رابطه مهم و مستقیمی با اقدامات پیشگیرانه در خصوص کاهش سرقت و جمع آوری معتادان متجاهر دارد و در این زمینه آمادگی کامل داریم که در صورت نیاز، زیرساخت‌ها و امکانات تقویت شوند.

معتمدیان، کلیدی‌ترین اولویت استانداری تهران را موضوع اتباع اعلام و بیان کرد: سیاست وزارت کشور در این حوزه، سامان دهی اتباع مجاز و طرد اتباع غیرمجاز است.

وی با اشاره به اینکه طی سازو کاری جدید به دنبال خروج و عدم بازگشت اتباع غیرمجاز هستیم، گفت: تعداد زیادی از اتباع غیر مجاز، افرادی هستند که در فواصل مختلف، طرد شده و دوباره به کشور بازگشته اند و تاکید بر این است که فرآیند طرد به درست‌ترین شکل انجام و هزینه و تبعات بازگشت آنان به کشور افزایش یابد.

معتمدیان با بیان اینکه بسیاری از نارضایتی‌ها و بعضاً سردرگمی مردم در ادارات، به علت عدم حضور مدیران در محل خدمت و سپری شدن وقت آنان در جلسات متعدد است، تاکید کرد: جلسات باید خروجی داشته باشند و بر اساس مسائل و موضوعات اولویت داری که تصمیم گیری، نظارت و اجرای مصوبات را در بر می‌گیرند، برگزار شوند.

استاندار تهران افزایش رضایت مندی مردم را بسیار مهم دانست و گفت: باید ضمن شناسایی، دسته بندی و مدیریت برخی نارضایتی‌ها و تعامل بیشتر در سطح دستگاه‌ها، بهترین خدمات به مردم ارائه شود./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر