تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

غریب‌آبادی: ایران مسیر دیپلماسی را برگزیده، اما در برابر هر تعرضی با قدرت می‌ایستد

غریب‌آبادی: ایران مسیر دیپلماسی را برگزیده، اما در برابر هر تعرضی با قدرت می‌ایستد معاون وزیر خارجه ایران گفت تهران «همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد، اما همزمان در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد».
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر خارجه ایران گفت تهران «همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد، اما همزمان در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد».

مراسم گرامیداشت هفتاد و نهمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد روز دوشنبه با «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، «استفان پریزنر» هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران، «ژیلا مهدی آقایی» مشاور عالی رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست و جمعی از نمایندگان و سفرای کشور‌های خارجی مقیم تهران در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی برگزار شد.

غریب‌آبادی طی سخنانی ضمن اشاره بر نقش جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران سازمان ملل متحد، بر تعهد ایران نسبت به ترویج چندجانبه‌گرایی و تلاش به منظور ارتقا فرهنگ صلح، عدالت، همکاری و همزیستی بین‌المللی بر اساس حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان تاکید کرد.

او گفت که مواجه با بحران‌ها و چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کنونی، بدون توسل به تلاش‌های مشترک همه کشور‌ها و ملت‌ها مقدور نیست.

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران تصریح کرد: مهم‌ترین تراژدی و بحران جهان امروز ما ادامه کارزار بی‌سابقه نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی رژیم غاصب و متجاوز صهیونیستی علیه مردم منطقه به‌خصوص مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین در غزه و لبنان با حمایت بدون قید و شرط آمریکا و کشور‌های مدعی حقوق‌بشر است که از یک سال گذشته و به نحو افسار گسیخته‌ای در جریان است و متاسفانه روز به روز بر ابعاد آن افزوده می‌شود.

او افزود جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اعمال هرگونه اقدام قهرآمیز یکجانبه، مغایر با اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد است و اعمال چنین اقداماتی در عمل به تضعیف حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی، نظم جهانی، همبستگی بین‌المللی، چندجانبه‌گرایی و در نهایت اقتدار سازمان ملل متحد می‌انجامد.

غریب‌آبادی گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد. ما بر نقش محوری سازمان ملل در این زمینه باور و تاکید داریم و همگان را به حرکت در این مسیر دعوت می‌نماییم، اگرچه همزمان دولت و ملت بزرگ ایران در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد.

در ادامه استفان پریزنر نیز ضمن اشاره به روابط مثمرثمر و طولانی مدت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد و سابقه حضور دفتر سازمان ملل متحد در ایران از سال ۱۹۵۰، به برخی اقدامات و فعالیت‌های این سازمان طی یک سال گذشته در کشورمان پرداخت.

او گفت سازمان ملل متحد اقدامات دولت جدید جمهوری اسلامی ایران در زمینه پیشبرد توسعه فراگیر و مشارکت عملی با جامعه بین‌المللی را تصدیق می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار