درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

گزارش توئیتری ظریف از سفر به دوبلین و پایان تور اروپایی اش

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گزارشی توئیتری از ایرلند مقصد پایانی تور اروپایی‌اش نوشت که با رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور درباره گسترش مناسبات، برجام، یمن، افغانستان و اوضاع فلسطین به رایزنی پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در پایان تور اروپایی‌اش و پس از سفر به ایرلند در گزارشی توئیتری نوشت: در دوبلین و در سومین و آخرین توقف سفر دوره‌ایم به اروپا، با «مایکل دی هیگنز» رئیس‌ جمهور ایرلند و «سایمون کاوونی» وزیر خارجه این کشور ملاقات کردم.

 

وی افزود: ضمن تأیید روابط عاطفی بین دو‌ کشور، در خصوص توسعه مناسبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بحث و تبادل نظر کرده و همچنین درباره برجام، یمن، افغانستان و شرایط وخیم در فلسطین به رایزنی پرداختیم.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار امروز با رئیس جمهور ایرلند علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مورد تاکید قرار داد که مورد استقبال رئیس جمهور ایرلند قرار گرفت. طرفین همچنین در خصوص آخرین تحولات فلسطین، یمن و افغانستان تبادل نظر کردند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان این دیدار به مناسبت روز بزرگداشت خیام یک جلد دیوان اشعار این شاعر بزرگ را به رئیس جمهور ایرلند هدیه کرد.
گفتنی است وزیر خارجه ایرلند در دیدار همتای ایرانی خود علاقه‌مندی کشورش برای ارتقای همکاری‌های فیمابین و همچنین بهره گیری از ظرفیت عضویت غیردائم شورای امنیت و تسهیل گر قطعنامه ۲۲۳۱ برای همکاری‌ها را اعلام کرد.

 

ظریف پیش از این به اسپانیا و ایتالیا سفر و با مقامات این کشورها و از جمله مقامات واتیکان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

لازم به ذکر است ایرلند از اول ژانویه (۱۲ دی) در کنار نروژ کرسی خود در شورای امنیت به عنوان عضو غیردائم را تحویل گرفت و تا دو سال عهده دار این سمت است./فارس

ارسال نظر