ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا
وزارت خارجه ایران :

لزوم تمرکز جهان بر پاسخگو کردن آمریکا در حوزه حقوق بشر

لزوم تمرکز جهان بر پاسخگو کردن آمریکا در حوزه حقوق بشر وزارت امور خارجه ایران عنوان کرد: وقت آن فرارسیده که جهان بر پاسخگو کردن رژیم آمریکا در حوزه حقوق بشر در داخل و خارج این کشور تمرکز کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در توئیتی با اشاره به برگزاری نشست فوری شورای حقوق بشر سازمان ملل عنوان کرد: وقت آن فرارسیده که جهان بر پاسخگو کردن رژیم آمریکا در حوزه حقوق بشر در داخل و خارج این کشور تمرکز کند.

 

در این توئیت آمده است: «ایران از برگزاری نشست فوری شورای حقوق بشر سازمان ملل در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا استقبال می‌کند. نژادپرستی نظام‌مند، وحشی‌گری پلیس و خشونت علیه اعتراضات مسالمت آمیز صرفا بیانگر مشت نمونه‌ای از خروار است.»

 

وزارت خارجه می‌افزاید: «دیگر وقت آن فرارسیده که جهان بر پاسخگو کردن رژیم آمریکا در حوزه حقوق بشر در داخل و خارج این کشور تمرکز کند.»

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز چهارشنبه شب در خصوص برگزاری «نشست فوری» شورای حقوق بشر در روز چهارشنبه و پنج شنبه ۲۸ و ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ به منظور بررسی قتل جورج فلوید و موضوع مقابله با نژادپرستی در این کشور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از ایده برگزاری این نشست و قطعنامه تهیه شده در شورای حقوق بشر در ژنو حمایت کرده  و بر این باور است که ظرفیت، منابع و انرژی سازوکارهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل متحد باید در مسیرهایی چون مقابله با پدیده‌هایی مانند نژادپرستی قرار بگیرد.

 

در پی اعتراضات سراسری در شهرهای آمریکا و دیگر کشورهای جهان در پی قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا به دست افسر سفیدپوست «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا»، «الیزابت تیچی فیسلبرگر» رئیس شورای حقوق‌بشر سازمان ملل روز (دوشنبه) ۲۶ خرداد با درخواست کشورهای آفریقایی برای برگزاری جلسه فوری در خصوص نژادپرستی و خشونت‌ و وحشیگری نیروهای پلیس موافقت کرد.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار