روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

تصویب قطعنامه توزیع عادلانه واکسن کرونا در سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل ضمن انتقاد از سازمان جهانی بهداشت در زمینه شیوع کووید-۱۹،در قطعنامه ای تصویب کرد که در صورت دستیابی به واکسن کرونا، همه کشورها باید به موقع و عادلانه از آن بهره مند شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 28
کد خبر: ۴۱۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،193 عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز گذشته (دوشنبه ۸ اردیبهشت) با تصویب قطعنامه‌ای اعلام کردند که خواستار دستیابی «عادلانه، کارآمد و به موقع» به هرگونه واکسن برای مقابله با ویروس کرونا در آینده هستند.

 

این قطعنامه همچنین با یادآوری «نقش مهم رهبری» سازمان جهانیبهداشت در زمان یک همه گیری، از این سازمان به روشنی انتقاد می‌کند.

 

متن اصلی قطعنامه توسط کشور مکزیک تهیه و با حمایت ایالات متحده به امضای دیگر اعضای سازمان ملل رسید. طبق این قطعنامه، کشورها خواستار تقویت «همکاری علمی بین المللی لازم برای مبارزه با کووید-۱۹ و تقویت هماهنگی» از جمله با «بخش خصوصی» شده اند.

 

این قطعنامه در حالی به تصویب می‌رسد که تاکنون ویروس کرونا جان بیش از ۱۷۰ هزار نفر را در جهان را گرفته است و این دومین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل در جهت مبارزه باشیوع ویروس کرونا در ۲ ماه اخیر است.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر