پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

بودجه ۸۰ هزار میلیاردی برای حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در لایحه بودجه سال آینده منابع ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیش بینی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی کلیات لایحه بودجه سال 1404 در دستور نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت که سلمان ذاکر نماینده ارومیه در مجلس در موافقت با کلیات لایحه بودجه گفت: اولین ویژگی بودجه شفاف‌سازی درآمدهای نفتی، تبصره 14، برق، انرژی و هدفمندی است. سال‌های قبل دسترسی به منابع حاصل از تهاتر نفت نداشتیم و نمی‌توانستیم بر آن نظارت کنیم، می‌خواستیم در مقابل تحریم نفت بفروشیم اما نمی‌توانستیم بر روی منابع آن حساب باز کنیم. هدفمندی یارانه‌ها و بودجه بنیه دفاعی در این بودجه شفاف‌سازی شده است.

 

وی با تاکید بر اهمیت معافیت‌های مالیاتی عنوان کرد: معافیت مالیاتی کارگران و کارمندان سال 1403، 12 میلیون تومان بود اما در لایحه بودجه سال آینده با 100 درصد افزایش به 24 میلیون تومان افزایش داده شده است.

 

نماینده ارومیه ادامه داد: معافیت مالیاتی مشاغل، اصناف و کسبه سال 1403، 100 میلیون تومان تعیین شده بود که در بودجه سال آینده به 200 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

 

ذاکر گفت: معافیت مالیاتی تولیدکنندگان 25 درصد بود که برای سال آینده به 20 درصد تغییر پیدا کرده است. رویکرد دولت برای تامین درآمد از محل دریافت مالیات تغییر داده شده است و بودجه به صورت واقعی تدوین شده است. سال گذشته منابع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را 20 همت دیده بودیم که پاسخگو نبود، دولت امسال 80 هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص داده است.

 

نماینده ارومیه اضافه کرد: دولت در لایحه بودجه 1404 میزان افزایش حقوق کارمندان را به صورت متوسط بین 28 تا 40 درصد دیده است، کدام دولت افزایش 40 درصدی حقوق کارمندان و کارگران را پیش بینی کرده است./ تسنیم

ارسال نظر