تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

بودجه ۸۰ هزار میلیاردی برای حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در لایحه بودجه سال آینده منابع ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیش بینی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی کلیات لایحه بودجه سال 1404 در دستور نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت که سلمان ذاکر نماینده ارومیه در مجلس در موافقت با کلیات لایحه بودجه گفت: اولین ویژگی بودجه شفاف‌سازی درآمدهای نفتی، تبصره 14، برق، انرژی و هدفمندی است. سال‌های قبل دسترسی به منابع حاصل از تهاتر نفت نداشتیم و نمی‌توانستیم بر آن نظارت کنیم، می‌خواستیم در مقابل تحریم نفت بفروشیم اما نمی‌توانستیم بر روی منابع آن حساب باز کنیم. هدفمندی یارانه‌ها و بودجه بنیه دفاعی در این بودجه شفاف‌سازی شده است.

 

وی با تاکید بر اهمیت معافیت‌های مالیاتی عنوان کرد: معافیت مالیاتی کارگران و کارمندان سال 1403، 12 میلیون تومان بود اما در لایحه بودجه سال آینده با 100 درصد افزایش به 24 میلیون تومان افزایش داده شده است.

 

نماینده ارومیه ادامه داد: معافیت مالیاتی مشاغل، اصناف و کسبه سال 1403، 100 میلیون تومان تعیین شده بود که در بودجه سال آینده به 200 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

 

ذاکر گفت: معافیت مالیاتی تولیدکنندگان 25 درصد بود که برای سال آینده به 20 درصد تغییر پیدا کرده است. رویکرد دولت برای تامین درآمد از محل دریافت مالیات تغییر داده شده است و بودجه به صورت واقعی تدوین شده است. سال گذشته منابع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را 20 همت دیده بودیم که پاسخگو نبود، دولت امسال 80 هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص داده است.

 

نماینده ارومیه اضافه کرد: دولت در لایحه بودجه 1404 میزان افزایش حقوق کارمندان را به صورت متوسط بین 28 تا 40 درصد دیده است، کدام دولت افزایش 40 درصدی حقوق کارمندان و کارگران را پیش بینی کرده است./ تسنیم

ارسال نظر