امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد انتخابات شورا‌ها در نیمه اول آبان برگزار می‌شود + جزئیات وضعیت مجروحان حمله پهپادی امروز به لنج صیادی در سیریک مقام سپاه: انسداد کامل باب‌المندب در صورت ورود آمریکا به جنگ یمن/ وضعیت داخلی آمریکا بسیار وخیم است/ تنگه هرمز در دستان نیرو‌های مسلح است سخنگوی سپاه: احتمال وقوع جنگ جدید کاملاً وجود دارد سردار نقدی: آمریکا حمله زمینی کند، اسرای زیادی می‌دهد ادارات لاهیجان و آستانه اشرفیه فردا تعطیل شد نفتکش متخلف در آتش/ توضیحات نیروی دریایی ارتش از آنچه در شرق تنگه هرمز رخ داد انهدام یک تیم گروگانگیر در جنوب شرق کشور/ سرنوشت مهندس به گروگان گرفته چه شد؟

پیام جدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

پیام جدید سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: انتخاب دبیرکل حزب‌الله لبنان جلوه‌ای از اقتدار، آمادگی و ظرفیت‌های بالنده جبهه سرافراز مقاومت و حزب‌الله لبنان برای عبور از بحران‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر پاسدار محمد باقری در پیامی خطاب به حجت الاسلام شیخ نعیم قاسم نوشت: انتخاب تاریخی جنابعالی به سمت دبیرکل حزب الله لبنان در شرایط خطیر کنونی که جلوه‌ای از اقتدار، آمادگی و ظرفیت‌های بالنده جبهه سرافراز مقاومت و حزب‌الله قهرمان لبنان برای عبور از بحران‌ها و غلبه محتوم بر دشمن خون‌آشام صهیونیستی است را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

وی تاکید کرد: امّت اسلامی و مجاهدان مؤمن راه آزادی قدس شریف اطمینان دارند جانشین صالح و سلحشور "سید شهید مقاومت"، حزب الله قهرمان و سرافراز را مقتدر و با صلابت هدایت و همچنان مایه مجد، عظمت و افتخار جبهه عظیم مقاومت به ویژه لبنان عزیز قرار خواهد داد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیام خود آورده است: به اذن‌الله این انتخاب مبارک سپر مقاومت و عزم و اراده رزمندگان تاریخ‌ساز حزب الله علیه جبهه شرارت را مستحکم‌تر و درخشان‌تر می‌سازد و روند فروپاشی رژیم بی‌هویت و جنایتکار صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید.

وی تصریح کرد: عزت و موفقیت روزافزون آن عالم فرهیخته و رهبر خردمند و شجاع در تداوم راه شهیدان مقاومت به‌ویژه "شهید حجت الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله" در دفاع از ملت و سرزمین لبنان و آرمان فلسطین مظلوم را از خدای قادر متعال خواستارم.

حزب الله لبنان بعدازظهر روز سه‌شنبه از انتخاب شیخ نعیم قاسم به عنوان دبیرکل این حزب پس از شهادت سید حسن نصرالله خبر داد؛ چهره‌ای چند بُعدی با مختصات و سابقه معاون دبیرکل حزب؛ معلم، شیمی دان و روحانی تحت تاثیر امام روح الله خمینی (ره) و امام موسی صدر.

حزب الله لبنان اعلام کرد که با ایمان به خداوند و پایبندی به اسلام اصیل محمدی و همچنین پایبندی به آرمان‌های حزب الله و اهداف آن و عمل کردن به ساز وکار رسمی برای انتخاب دبیرکل، شورای حزب الله به این توافق نظر رسید که شیخ نعیم قاسم را به عنوان دبیرکل حزب الله و پرچمدار آن انتخاب کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار