بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

نعیم قاسم: تصمیم‌‌گیری کشتار مردم غزه، با آمریکا بوده است

معاون دبیر کل حزب الله لبنان بر این باور است که کشتار مردم غزه، یک تصمیمی است که آمریکا اتخاذ کرده و اجرای آن، بر عهده رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نعیم قاسم معاون سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان تأکید کرد که کشتار جمعی مردم غزه، یک تصمیم آمریکایی است که رژیم صهیونیستی اجرای آن را بر عهده دارد.

قاسم با بیان اینکه حزب الله در حالت بالاترین آمادگی باقی خواهد ماند، گفت: حزب الله دشمن را مشغول می‌کند، از آن تلفات می‌گیرد و اجازه نمی‌دهد از تمام توان خود در یک جا استفاده کند».

جنبش حزب الله شب گذشته نیز با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که کشتار مردم فلسطین با همدستی و مشارکت کامل آمریکا صورت می‌گیرد و این کشور و همپیمانان غربی آن، مسئول عذاب و درد و رنج این مردم هستند.

حزب الله با اشاره به اینکه ملت فلسطین با مقاومت اسطوره‌ای خود، الگوی خوبی در صبر، پایداری و ایستادگی است، بار دیگر حمایت خود را از این ملت اعلام و تأکید کرد که با تمامی ابزارها به دنبال توقف تجاوز صهیونیستهاست.

قاسم در ادامه با اشاره به اینکه حزب الله برای هر احتمالی آمادگی دارد، تصریح کرد: تهدیدهای دشمن، هیچ ارزشی برای ما ندارد. ما در میدان حضور داریم و تلفات زیادی در منطقه جنوب به آن وارد می‌کنیم».

این مقام حزب الله ادامه داد: اگر آمریکا می‌خواست به این درگیری پایان دهد و مسیر دیگری انتخاب کند، اسرائیل نمی‌توانست یک قدم هم بردارد. زمانی که کمکهای سیاسی، نظامی و رسانه‌ای آمریکا از آن صورت می‌گیرد، به این معنی است که ما در برابر تجاوز آمریکایی-اسرائیلی قرار داریم که آمریکا، تصمیم‌گیرنده بوده و اسرائیل فقط مجری آن است».

قاسم با بیان اینکه برای همه مشخص شده است که شورای امنیت بی‌طرف، معنا ندارد، گفت: کشورهای ابرقدرت، کشورهای پست و استعمارگری هستند که در جنایت علیه بشریت شریک هستند. لذا، مقاومت تنها راهکار در برابر این کشورهاست».

وی در پایان خاطر نشان کرد، مقاومت فقط برای چانه‌زنی نیست، بلکه برای حمایت از لبنان است؛ لذا حزب الله تا جایی که بتواند بر توانمندیهای خود خواهد افزود.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه هم شب گذشته خبر داد که رژیم صهیونیستی بیش از هزار و ۳۰۰ کشتار علیه ساکنان غزه انجام داده است که در پی آن، ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر به شهادت رسیده‌اند.

این دفتر با اشاره به اینکه بیش از پنج هزار کودک و سه هزار و ۳۰۰ زن تا کنون شهید شده‌اند. تأکید کرد: در این حملات، بالغ بر ۳۰ هزار نفر زخمی شده‌اند که ۷۵ درصد از آنها، زنان و کودکان هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار