غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حمایت معاون حزب‌الله از طرح نجات دولت لبنان

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان طرح اقتصادی دولت این کشور را ترسیم‌کننده نقشه راه برای اقتصاد مولد و عامل گردش چرخ تولید خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان امروز (دوشنبه) در اظهاراتی به آخرین تحولات لبنان از جمله مقابله با کرونا و طرح اقتصادی دولت این کشور پرداخت.

 

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، نعیم قاسم در ابتدا اعلام کرد، دولت و ملت لبنان در مقابله با کرونا موفق عمل کرد و اگر پیگیری جدی و برنامه‌ریزی خوب دولت و وزارت بهداشت نبود، این اتفاق رخ نمی‌داد.

 

وی افزود: به موازات این پیروزی، پیروزی دیگری با آماده شدن طرح اقتصادی-مالی دولت رقم خورد و این طرح، مسیر عبوری برای آغاز گام‌های عملی اصلاحات، ترسیم‌کننده نقشه راه برای اقتصاد مولد و عامل گردش چرخ تولید است.

 

نعیم قاسم ادامه داد، همزمان با اینکه دولت در حال ارائه طرح مذکور به طرف‌های بین‌المللی است مهم آن است که گامهای اجرایی مقدماتی نیز آغاز شود.

 

معاون حزب‌الله در ادامه به موضوع مقابله با فساد هم پرداخت و گفت، مقابله با فساد اولویت کار دولت است و در کنار آن دستگاه قضایی حضور دارد که مسؤولیت اصلی در بازگرداندن حقوق دولت و اموال به غارت رفته را بر عهده دارد.

 

لبنان که اخیرا شاهد اعتراضات و بعضا آشوب در برخی مناطق بویژه شمال این کشور بود و دولت لبنان برای فرونشاندن اعتراضات مذکور و سر و سامان دادن به وضعیت اقتصادی پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت) طرحی مالی-اقتصادی تصویب کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر