افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

افزایش ۵۰۰ درصدی موارد آبله میمون در آفریقا

افزایش ۵۰۰ درصدی موارد آبله میمون در آفریقا بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا، موارد تایید شده mpox (آبله میمون) در آفریقا امسال در مقایسه با سال گذشته بیش از ۵۰۰ درصد افزایش یافته و ۱۹ کشور را درگیر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از شینهوا، «نگاشی نگونگو»، رئیس ستاد و رئیس دفتر اجرایی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا، طی یک جلسه توجیهی، گفت که آفریقا از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۸۰۹۳ مورد ابتلاء به mpox را گزارش کرده است که بیش از ۱۰۴۸ مورد منجر به مرگ شده است.

نگونگو گفت: «وقتی ما مورد‌های تأیید شده گزارش شده در سال جاری را با کل سال ۲۰۲۳ مقایسه می‌کنیم، بیش از ۵۰۰ درصد افزایش یافته، و وضعیت هنوز تحت کنترل نیست. ما هنوز به طور کلی در روند صعودی هستیم.»

موریس آخرین کشور آفریقایی بود که موارد ابتلاء به mpox را گزارش کرد و تعداد کل کشور‌های مبتلا را به ۱۹ کشور رساند. داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا همچنین نشان می‌دهد که منطقه آفریقای مرکزی بیشترین آسیب را از شیوع این بیماری داشته است و ۸۵.۷ درصد از کل موارد گزارش شده و ۹۹.۵ درصد مرگ و میر‌ها را شامل می‌شود.

در هفته گذشته، قاره آفریقا ۲۷۶۶ مورد جدید، ۱۲۵۴ مورد تأیید شده و ۳۴ مورد مرگ جدید را گزارش کرد. وی گفت که جمهوری دموکراتیک کنگو و بوروندی ۹۴ درصد از کل موارد تأیید شده جدید را تشکیل می‌دهند.

آژانس مراقبت‌های بهداشتی تخصصی اتحادیه آفریقا همچنین نسبت به افزایش اخیر موارد mpox در لیبریا و اوگاندا ابراز نگرانی کرد. به گفته نگونگو، برخی از عوامل خطری که در گسترش سریع mpox در اوگاندا نقش دارند، مربوط به انتقال برون مرزی و جنسی ویروس است.

Mpox، معروف به آبله میمون، اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌های آزمایشگاهی شناسایی شد. این یک بیماری ویروسی نادر است که معمولاً از طریق مایعات بدن، قطرات تنفسی و سایر مواد آلوده منتشر می‌شود. این عفونت معمولاً باعث تب، بثورات پوستی و تورم غدد لنفاوی می‌شود.

در اواسط ماه اوت، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا شیوع مداوم mpox در آفریقا را یک اورژانس بهداشت عمومی برای امنیت قاره اعلام کرد. بلافاصله پس از آن، سازمان جهانی بهداشت نیز mpox را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی بین المللی اعلام کرد و بالاترین سطح هشدار جهانی خود را برای mpox برای دومین بار در دو سال گذشته فعال کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار