سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

شناسایی اولین مورد آبله میمون در ژاپن

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یوریکو کوئیکه، فرماندار توکیو اعلام کرد روز دوشنبه نخستین مورد ابتلا به آبله میمون در ژاپن ثبت شد. او افزود یک مرد ۳۰ ساله که به خارج از کشور سفر کرده بود به این بیماری مبتلا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر کوئیکه در گفتگو با خبرنگاران گفت: این فرد مردی ۳۰ ساله با سابقه سفر‌های خارجی است که از اروپا به ژاپن بازگشته است. این نخستین مورد ابتلا به آبله میمون در ژاپن محسوب می‌شود. او بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت این مرد در بیمارستانی در توکیو بستری شده است.

این مورد از ابتلا به آبله میمون در ژاپن ساعاتی پس از تشکیل جلسه دولت ژاپن برای جمع آوری اطلاعات و آماده شدن برای انجام آزمایش و پذیرش بیماران در کلینیک‌ها گزارش شد.

روز شنبه، سازمان جهانی بهداشت شیوع آبله میمون را یک وضعیت اضطراری بهداشتی در سطح جهان اعلام کرد. این بالاترین سطح هشداری است که می‌توان برای شیوع یک بیماری صادر کرد.

بر اساس آمار منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها آمریکا در روز ۲۲ ژوئیه، آبله میمون بیش از ۱۶۸۰ تن را در ۷۴ کشور تحت تأثیر قرار داده است. افزایش موارد ابتلا به آبله میمون از اوایل ماه مه در خارج از غرب و مرکز آفریقا که در آن، این بیماری همه گیر بوده است، گزارش شد.

یک داروساز دانمارکی که واکسن آبله تولید کرده است روز دوشنبه گفت کمیسیون اروپا تزریق آن را برای استفاده در مقابل آبله میمون تأیید کرده است.

یک هیأت در وزارت بهداشت ژاپن روز جمعه در این باره رایزنی خواهد کرد که آیا واکسن‌های آبله موجود در این کشور می‌تواند برای درمان آبله میمون استفاده شود یا خیر. سیگیوکی گوتو وزیر بهداشت ژاپن در ماه مه اعلام کرد این واکسن‌ها «با هدف مبارزه با تروریسم در ژاپن تولید و ذخیره می‌شوند» تا این کشور برای پاسخگویی به حملات احتمالی با یک عامل ویروسی آماده باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر