تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور

آزادراه تهران - شمال مسدود شد

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا از انسداد موقتی آزادراه تهران - شمال برای لق‌گیری سنگ از ساعت ۸ صبح امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ بهروز خانپور، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا از وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها گزارش داد و گفت: ترافیک در آزادراه کرج - تهران در حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک نیمه‌سنگین است و جریان تردد در این مسیر به کندی پیش می‌رود.

 

وی همچنین اشاره کرد که بارش باران در استان‌های غربی کشور از جمله آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه و قزوین ادامه دارد که لزوم دقت و احتیاط رانندگان در این محورها را افزایش می‌دهد.

 

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا در ادامه افزود: عملیات عمرانی لق‌گیری سنگ در آزادراه تهران - شمال، در محدوده بین تونل‌های ۱۷ و ۱۸، از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده و تا ساعت ۱۷ ادامه خواهد داشت. این انسداد موقتی در روز چهارشنبه نیز تا ساعت ۱۲ ظهر ادامه خواهد یافت و در این بازه زمانی، تردد در هر دو مسیر به صورت نوبتی و تحت کنترل نیروهای پلیس راه انجام می‌شود. این اقدام به منظور تأمین ایمنی مسافران و جلوگیری از حوادث احتمالی ناشی از ریزش سنگ در حال انجام است.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد که وضعیت سایر محورهای مواصلاتی کشور از لحاظ ترافیکی و جوی در حالت آرام و روان قرار دارد و مشکل خاصی در این محورها گزارش نشده است.

 

در پایان، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا به رانندگان توصیه کرد که در مسیرهایی که بارندگی جریان دارد، حتماً فاصله طولی مناسب را رعایت کنند و از سرعت و سبقت غیرمجاز جداً خودداری نمایند.

 

وی افزود: سطح جاده‌ها در این شرایط لغزنده بوده و کنترل خودروها دشوارتر می‌شود؛ لذا ضروری است که رانندگان با دقت بیشتری رانندگی کنند و تمامی نکات ایمنی را مدنظر داشته باشند تا از بروز حوادث پیشگیری شود./ مهر

ارسال نظر