قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ترافیک پر حجم و سنگین در معابر بارانی تهران

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های پایتخت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر شرق به غرب بزرگراه صدر از خیابان کامرانیه تا بزرگراه مدرس، بزرگراه زین‌الدین بعد از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان پاسداران، بزرگراه شهید همت از پل‌های فجر تا بزرگراه شیخ فضل الله نوری و خیابان انقلاب اسلامی از پل روشندلان تا میدان فردوسی، شاهد بار ترافیکی نسبتاً پر حجم هستیم.

 

وی در ادامه افزود: همچنین مسیر غرب به شرق بزرگراه جلال آل احمد از شیخ فضل الله نوری تا خیابان کارگر، خیابان آزادی از میدان آزادی تا تقاطع بهبودی، خیابان ملاصدرا از بزرگراه چمران تا شیخ بهایی، بار ترافیکی نسبتاً پر حجمی را به خود اختصاص داده است.

 

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی اظهار داشت: در مسیر جنوب به شمال، بزرگراه سعیدی از میدان فتح تا خیابان دامپزشکی و بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید همچنان دارای بار ترافیکی نسبتاً پر حجم است.

 

وی در ادامه افزود: در مسیر شمال به جنوب بزرگراه یاسینی از بزرگراه شهید باقری تا خیابان پیروزی و در ادامه بزرگراه بسیج از خیابان هجرت تا خیابان ده حقی و بزرگراه نواب از تونل توحید تا خیابان کمیل بار ترافیک نسبتاً پر حجم است.

 

سرهنگ شریفی گفت: ضمناً در مسیر شمال به جنوب بزرگراه آزادگان بعد از بزرگراه شهید خرازی به واسطه یک فقره تصادف خسارتی شاهد بار ترافیکی پر حجم و سنگین بودیم که در حال حاضر مرتفع شد.

 

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی در خاتمه توصیه کرد: مدیریت زمان در تردد، موضوع بسیار مهم در امر کاهش ترافیک پایتخت است پس با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در این امر مهم کوشا باشیم.

 

وی گفت: می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir/ مراجعه کنید./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار