وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

عکس/ تقدیر رهبر انقلاب از اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها

رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از دریافت گزارش عملکرد چهار ساله اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها، از زحمات دست‌اندرکاران اجرای این طرح قدردانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پنجمین سال اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌ها که در سال ۱۳۹۹ به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و با سرمایه گذاری و حمایت ستاد اجرای فرمان امام آغاز شد، رهبر معظم انقلاب از تلاش‌های دست اندرکاران اجرای طرح قدردانی کردند.

 

هامش رهبر معظم انقلاب بر گزارش وزیر جهاد کشاورزی و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بدین شرح است: «بحمدلله طرح به خوبی جواب داده است، بنابراین مقتضی است، ادامه یابد. از زحمات دست‌اندرکاران تشکر کنید»

 

با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، امسال ۵.۲ میلیون هکتار از اراضی دیم کشور در بیش از ۲۲ هزار روستا در ۲۵ استان کشور تحت پوشش قرار گرفته و زمینه مشارکت ۵۱۰ هزار کشاورز فراهم شده است.

 

نفوذ دانش در مزارع، بیمه محصولات به منظور کاهش ریسک محیطی در دیم‌زارها، پرداخت ۸۴۷ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید ادوات کشاورزی، اختصاص ۱.۱ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح، نظارت بر اجرای طرح از طریق بکارگیری بیش از ٥ هزار نفر از کارشناسان و مروجین از نتایج طرح است.

 

پرداخت بیش از ۲.۳ میلیارد تومان غرامت به دیم‌کاران، تولید ۱۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و به طور میانگین افزایش ۲۵ درصدی بهره‌وری در عملیات زراعی از دیگر بخش‌های مهم این گزارش عملکرد چهار ساله است.

 

طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و با حمایت و سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان امام از پاییز ۱۳۹۹ با هدف توسعه کشاورزی دیم در سطح و حجم همراه با افزایش بهره‌وری آغاز و مرحله نخست اجرای آن در پاییز ۱۴۰۴ ادامه دارد.

عکس/ تقدیر رهبر انقلاب از اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها

/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار