افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

شهردار تهران سه‌شنبه به شورا می‌آید

شهردار تهران سه‌شنبه به شورا می‌آید چمران گفت: قرار بود امروز سوال از شهردار انجام شود، اما به دلیل حضور در راهپیمایی انجام نشد و اگر آمادگی وجود داشته باشد، سه شنبه طرح سوال انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز طرح دو فوریتی در رابطه با اصلاح یکی از احکام برنامه چهارم توسعه بررسی خواهد شد گفت: الزام شهرداری به ایجاد هماهنگی برای ارتقاء وضعیت سلامت بررسی شده که در صحن مطرح خواهد شد. جلسه‌ای نیز در مورد کیوسک‌ها برگزار شد که اصلاحات در کمیسیون خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت و در جلسه امروز مطرح می‌شود.

 

وی با اشاره به فرونشست در چیذر، اظهار کرد: این فرونشست به دلیل آسیب دیدگی لوله و نشت آن و تخریب دیوار موجود در محل بوده است؛ بنابراین بحث فرونشست زمین مطرح نیست و نشست بر اثر نفوذ آب مطرح است. 

 

چمران با بیان اینکه فرونشست تنها در تهران نیست بلکه در کل کشور است، گفت: در منطقه ۱۸ و دیگر مناطق فرونشست باید مورد بررسی قرار بگیرد.

 

وی با اعلام اینکه قرارداد و تفاهم نامه با پادگان ۰۶ نهایی شده و شهردار و فرمانده کل ارتش این تفاهم نامه را امضا کرده اند، گفت: بحث ما بحث درختان بود و قرار بر این شد که جابجایی درختان در فصل مناسب صورت بگیرد و پارک وسیعی ایجاد شود که بازسازی‌هایی هم در آن صورت گرفته است. بخشی از ساخت‌وساز‌ها صورت گرفته، اما هنوز صدور پروانه انجام نشده است.

 

چمران با بیان اینکه قطع درخت در پادگان ۰۶ نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: شهرداری پیش از این هم در زمان گودبرداری وارد شده بود و بنده نیز از پادگان بازدید کردم و منطقه ۴ نیز وارد شد و گفتیم کار متوقف شود تا تکلیف را روشن کنیم.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخصوص حکم رئیس جمهور برای شهردار، یادآور شد: رئیس جمهور اعلام کرده این حکم به قوت خود باقی است چراکه حکم هیئت دولت بوده و حتی اگر دولت هم تغییر کند پابرجاست. شهردار گفته بود که ادامه نمی‌دهد، اما گفته بودند که باید روند را ادامه دهد و مشکلی وجود ندارد.

 

وی افزود: قرار بود امروز سوال از شهردار انجام شود، اما به دلیل راهپیمایی ۱۳ آبان صورت نگرفت و اگر آمادگی وجود داشته باشد، سه شنبه طرح سوال انجام می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار