آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

تاکید عراقچی بر خنثی‌سازی و رفع شرافتمندانه تحریم‌ها

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بر خنثی سازی و بی‌اثر کردن و رفع شرافتمندانه تحریم‌ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، هفتمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با دستور کار بررسی پیش‌نویس طرح جامع ارتقاء کارآمدی و اثر بخشی دیپلماسی اقتصادی در چارچوب تکالیف برنامه هفتم توسعه در محل وزارت امور خارجه با حضور سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، سید رسول مهاجر سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی و نمایندگانی از سایر سازمان‌ها و نهاد‌های اقتصادی دولتی و خصوصی برگزار شد.

در این جلسه وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ماهیت و جایگاه وزارت امورخارجه در حوزه دیپلماسی اقتصادی اظهار کرد: بستر سازی، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های داخلی و خارجی و رفع موانع موجود در عرصه روابط اقتصادی خارجی از وظایف وزارت خارجه در این حوزه است.

وی بر خنثی سازی و بی اثر کردن و رفع شرافتمندانه تحریم‌ها تاکید کرد.

عراقچی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها را از مسائل راهبردی و اساسی در حوزه دییلماسی اقتصادی دانست و عنوان داشت این مهم از طریق جلسات و ساختار‌هایی همچون ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی حاصل می‌گردد.

وزیر امور خارجه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت گسترش میدان دیپلماسی اقتصادی تصریح کرد: ماموریت وزارت امور خارجه در بخش دیپلماسی اقتصادی همکاری و هماهنگی با سایر نهاد‌های مرتبط به منظور به ثمر رساندن فعالیت‌هایی مانند تاسیس خانه‌های فناوری در سایر کشورها، مشارکت فعال در نهاد‌های اقتصادی چند جانبه از جمله بریکس، تلاش برای اصلاح ساختار‌های مالی بین‌المللی به منظور دلارزدایی و فعالیت‌هایی از این دست می‌باشد.

در ادامه این نشست اهداف، چشم انداز، نحوه مواجهه با چالش‌ها و برنامه‌های اجرایی طرح جامع ارتقاء کارآمدی و اثربخشی دیپلماسی اقتصادی با حضور نمایندگانی از سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار