نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی

عراقچی: ایران درباره امنیت خلیج فارس تنها با کشورهای منطقه گفت و‌گو می کند

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار نماینده ویژه وزیر خارجه قطر گفت: ایران در رابطه با امنیت منطقه خلیج فارس تنها با کشورهای منطقه گفت و‌گو می کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «علی بن فهد الهاجری» نماینده ویژه وزیر امور خارجه قطر در امور منطقه، که به همراه وزیر امور خارجه آن کشور به تهران آمده بود، روز دوشنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٩ با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت و گو کرد.

 

در این دیدار عراقچی با اشاره به روابط خوب دو کشور، بر لزوم استمرار رایزنی ها درباره مسائل دوجانبه و منطقه ای تاکید کرد و افزود: ایجاد امنیت و ثبات منطقه ای در چارچوب گفت وگوهای منطقه ای و با حضور تمام کشورهای منطقه و بدون دخالت خارجی تحقق می یابد و جمهوری اسلامی ایران در رابطه با امنیت منطقه خلیج فارس تنها با کشورهای منطقه گفت و‌گو می کند.

 

علی بن فهد الهاجری، نماینده ویژه وزیر امور خارجه قطر در امور منطقه نیز با اشاره سرنوشت مشترک کشورهای منطقه بر لزوم توجه به توسعه سیاسی و اقتصادی منطقه تاکید کرده و بهترین شکل مناسبات را حل و فصل سیاسی بحران ها و رفع نگرانی ها از طریق گفت و گو خواند.

 

وی بر اراده و علاقه مندی قطر برای توسعه مناسبات دو کشور در حوزه های مختلف تاکید کرد.

 

به گزارش فارس، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر روز دوشنبه در سفر به تهران با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار و گفت و گو کرد و از کمک های ایران به قطر در دوران محاصره این کشور قدردانی کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان نیز پس از رایزنی با همتای قطری در توئیتی منطقه را اولویت جمهوری اسلامی ایران خواند و با اشاره به رایزنی‌های اخیر نوشت: دیپلماسی فعال ایران به پیش می‌رود.

 

وزیر خارجه قطر همچنین با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار و پیام کتبی امیر قطر را تقدیم وی کرد. حسن روحانی در این دیدار با تاکید بر ضرورت لغو تحریم ها و بازگشت به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از سوی آمریکا گفت: هر زمانی که آمریکا تحریم های غیرقانونی را لغو و به قانون بازگردد، بلافاصله ایران هم به همه تعهدات خود در قالب برجام بازخواهد گشت. ( اینجا بخوانید)

 

عراقچی چندی پیش به قطر سفر و با وزیر خارجه این کشور دیدار کرده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار