هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

پاداش تشویقی اضافه تدریس معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟

پاداش تشویقی اضافه تدریس معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟ سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه رقم مربوط به حق‌التدریس معلمان به صورت منظم واریز می‌شود درباره زمان واریز پاداش معلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی، درباره چرایی عدم واریز پاداش پایان خدمت معلمانی که ساعات اضافه تدریس داشته‌اند، گفت: معلمانی که در سال تحصیلی جدید ساعات اضافه کار (اضافه تدریس) برداشته‌اند، یک ماه از حقوق خود را به عنوان پاداش دریافت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: به معلمانی که علاوه بر ساعات موظف هفتگی، در ساعات غیرموظف نیز تدریس می‌کنند، به ازای 9 ماه تدریس غیرموظف، مطابق بندهای الف و ب زیر، علاوه بر حق‌التدریس غیرموظف، یک نهم از حقوق و مزایای آنان نیز به صورت ماهانه به عنوان پاداش پرداخت می‌شود.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: پاداش معلمان در پایان سال تحصیلی واریز می‌شود. البته ممکن است این پاداش را در طول سال تحصیلی سرشکن کنیم یا اینکه یکجا پرداخت کنیم؛ باید بدانیم کدام یک از نظر اجرایی برای ما قابل تحقق است.

 

فرهادی تأکید کرد: آنچه حتمی است، پرداخت یک ماه پاداش به معلمان دارای اضافه تدریس است و برای آن مصوبه داریم. برای مهرماه تنها مبلغ مربوط به اضافه تدریس معلمان پرداخت شد و پاداش در ماه‌های بعد به صورت یکجا یا سرشکن واریز خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه امسال اولین سالی بود که ابلاغ ساعات غیرموظف معلمان یا همان حق‌التدریس در مهرماه صادر و در همین ماه نیز پرداخت شد، یادآور شد: در کل کشور، سه استان هنوز ابلاغ‌ها را آماده نکرده‌اند و میزان ساعات غیرموظف آن‌ها نیز قابل توجه نبوده است.

 

فرهادی در پایان گفت: در برخی سال‌ها، مبلغ مربوط به ساعات حق‌التدریس معلمان با 7 ماه تأخیر پرداخت می‌شد، اما امسال شاهد ایجاد نظم در این موضوع هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار