جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

پاداش تشویقی اضافه تدریس معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟

پاداش تشویقی اضافه تدریس معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟ سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه رقم مربوط به حق‌التدریس معلمان به صورت منظم واریز می‌شود درباره زمان واریز پاداش معلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی، درباره چرایی عدم واریز پاداش پایان خدمت معلمانی که ساعات اضافه تدریس داشته‌اند، گفت: معلمانی که در سال تحصیلی جدید ساعات اضافه کار (اضافه تدریس) برداشته‌اند، یک ماه از حقوق خود را به عنوان پاداش دریافت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: به معلمانی که علاوه بر ساعات موظف هفتگی، در ساعات غیرموظف نیز تدریس می‌کنند، به ازای 9 ماه تدریس غیرموظف، مطابق بندهای الف و ب زیر، علاوه بر حق‌التدریس غیرموظف، یک نهم از حقوق و مزایای آنان نیز به صورت ماهانه به عنوان پاداش پرداخت می‌شود.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: پاداش معلمان در پایان سال تحصیلی واریز می‌شود. البته ممکن است این پاداش را در طول سال تحصیلی سرشکن کنیم یا اینکه یکجا پرداخت کنیم؛ باید بدانیم کدام یک از نظر اجرایی برای ما قابل تحقق است.

 

فرهادی تأکید کرد: آنچه حتمی است، پرداخت یک ماه پاداش به معلمان دارای اضافه تدریس است و برای آن مصوبه داریم. برای مهرماه تنها مبلغ مربوط به اضافه تدریس معلمان پرداخت شد و پاداش در ماه‌های بعد به صورت یکجا یا سرشکن واریز خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه امسال اولین سالی بود که ابلاغ ساعات غیرموظف معلمان یا همان حق‌التدریس در مهرماه صادر و در همین ماه نیز پرداخت شد، یادآور شد: در کل کشور، سه استان هنوز ابلاغ‌ها را آماده نکرده‌اند و میزان ساعات غیرموظف آن‌ها نیز قابل توجه نبوده است.

 

فرهادی در پایان گفت: در برخی سال‌ها، مبلغ مربوط به ساعات حق‌التدریس معلمان با 7 ماه تأخیر پرداخت می‌شد، اما امسال شاهد ایجاد نظم در این موضوع هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده