سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

فرمانده نیروی زمینی سپاه: پرندۀ فوق سبک حامل شهید مازندرانی براثر «گیر کردن» و «اصابت پره به کابل برق» سقوط کرد

فرمانده نیروی زمینی سپاه: پرندۀ فوق سبک حامل شهید مازندرانی براثر «گیر کردن» و «اصابت پره به کابل برق» سقوط کرد فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فرمانده تیپ نینوای استان گلستان و خلبان جایروپلن بر اثر گیر کردن و اصابت پره این هواپیما به کابل برق سقوط کردند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فرمانده تیپ نینوای استان گلستان و خلبان جایروپلن بر اثر گیر کردن و اصابت پره این هواپیما به کابل برق سقوط کردند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

سردار پاکپور امروز در جمع خبرنگاران در کورین از توابع زاهدان اظهار کرد: با توجه به حادثه تروریستی گوهرکوه تفتان و شهادت ۱۰ نفر از بهترین فرزندان ما از فراجا، رزمایش شهدای امنیت را از ۵ آبان ماه آغاز کردیم.

وی ادامه داد: ابتدا نیرو‌ها در منطقه مستقر شدند و تعقیب تیم تروریستی توسط دستگاه‌های امنیتی و اداره اطلاعات سیستان و بلوچستان، فراجا و سپاه شروع شد.

به گفته سردار پاکپور؛ در رزمایش شهدای امنیت حدود ۸۰ درصد از عوامل گروهک تروریستی حادثه گوهرکوه تفتان دستگیر و یکی از عناصر اصلی این تیم در منطقه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) به هلاکت رسید.

وی با اشاره به دستگیری تعداد زیادی از عوامل کروهگ‌های تروریسی در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در اسرع وقت اعترافات این اشرار را به سمع مردم خواهیم رساند.

علت شهادت فرمانده تیپ نینوا استان گلستان چه بود؟

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه گشت دائمی هوایی با «جایرو پلن» در منطقه انجام می‌شود، گفت: سردار سرتیپ دوم پاسدار حمید مازندرانی فرمانده تیپ نینوا استان گلستان و خلبان جایروپلن برادر پاسدار حامد جندقی بر اثر گیر کردن و اثابت پره این هواپیما به کابل برق سقوط و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار