۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

قیمت تمام شده ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن اعلام شد

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: میزان آورده متقاضیان در نهضت ملی مسکن به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان رسیده که با تسهیلات ساخت قیمت تمام شده به یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسن محتشم  عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران با بیان اینکه حضور انبوه‌سازان در تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن نقش بسیار موثری دارد گفت: در جلسه‌ای که با وزیر راه و شهرسازی و معاونان بخش مسکن داشته ایم از حضور انبوه‌سازان در اجرای این پروژه‌ها استقبال کردند.

 

وی  با بیان اینکه برای تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن باید دولت از حضور مستقیم در اجرای پروژه‌ها خارج شود گفت: دخالت مستقیم دولت در اجرای پروژه‌ها باعث می‌شود که تکمیل پروژه‌ها به تعویق بیافتد.

 

محتشم با بیان اینکه  طبق قانون جهش تولید مسکن باید دولت سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته و به متقاضیان تحویل دهد گفت: طبق آخرین آمار‌های که اعلام شده تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی هم به بهره‌برداری نرسیده است.

 

محتشم با بیان اینکه  جامعه هدف دولت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن دهک‌های پایین جامعه است گفت:  طبق آخرین ارزیابی‌های که صورت گرفته در حال حاضر ساخت یک واحد ۸۰متری نهضت ملی مسکن برای مصرف کننده یک میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

 

او بیان کرد: میزان تسهیلاتی که دولت برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در نظر گرفته ۵۵۰ میلیون تومان است که در این بخش هم متاسفانه بانک‌ها همکاری لازم را برای پرداخت تسهیلات ندارند در نتیجه فشار بیشتر به متقاضی وارد می‌شود چراکه میزان آورده آنها به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

 

محتشم گفت: استفاده از ظرفیت های انبوه‌سازان در قالب ساخت مشارکتی می تواند دولت را  درتکمیل پروژه‌های باقی مانده کمک کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار