جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

ابراز نگرانی ایران درباره تخریب زیرساخت‌های اقتصادی لبنان

ابراز نگرانی ایران درباره تخریب زیرساخت‌های اقتصادی لبنان نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در سخنانی در جلسه هیئت مدیره سازمان بین‌المللی کار نسبت به تخریب زیرساخت‌های اقتصادی لبنان در اثر حملات رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی بحرینی در این جلسه که به منظور بررسی آثار تجاوزهای رژیم صهیونیستی بر بازار کار لبنان برگزار شد، نسبت به وخامت روزافزون وضعیت انسانی در لبنان ناشی از تجاوز وحشیانه و اعمال غیر انسانی رژیم اسرائیل هشدار داد.

 

نماینده ایران با ارائه آماری از تخریب زیرساخت‌های اقتصادی لبنان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای حفاظت از زیرساخت‌های این کشور، توقف حملات رژیم اسرائیل، تقویت حضور و حمایت دفتر منطقه‌ای سازمان بین المللی کار در لبنان و ارزیابی جامع تأثیرات این بحران بر کارگران، کارفرمایان و بازار کار شد.

 

سفیر ایران در این جلسه که با حضور نمایندگان ۱۸۰ کشور جهان و اتحادیه‌های کارگری و کارفرمایی برگزار شد، ضمن اعلام همبستگی کامل جمهوری اسلامی ایران با مردم لبنان، اقدام فوری جامعه بین‌المللی برای حمایت از حاکمیت لبنان و کمک به مردم این کشور در این شرایط دشوار را خواستار شد.

 

به گزارش مهر، رژیم صهیونیستی، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

 

این رژیم پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گسترده‌ای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه است.

 

صهیونیست‌ها با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار