شیر خشک نوزادان در انتظار تسهیلات ۵۰ همتی دولت-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

شیر خشک نوزادان در انتظار تسهیلات ۵۰ همتی دولت

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک گفت: در راستای تولید دارو و شیرخشک نوزاد دولت ۵۰ همت تسهیلات درنظر گرفته است که تا امروز برای کارخانه‌های تولیدی شیرخشک اجرایی نشده و ریالی پرداخت نگردیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، هانی تحویل زاده، رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد درباره وضعیت تخصیص ارز و تولید شیر خشک نوزاد گفت: در راستای تولید دارو و شیر خشک نوزاد دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) تسهیلات در نظر گرفته است که متأسفانه تا امروز برای کارخانه‌های تولیدی شیر خشک اجرایی نشده و ریالی پرداخت نگردیده است.

 

وی ادامه داد: البته در ۳ ماهه اخیر تولید نسبت به مشابه سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است؛ اما همچنان ۴۰ میلیون قوطی ظرفیت خالی در کشور وجود دارد.

 

وی با بیان این که ظرفیت تولید شیر خشک نوزاد در کشور سالانه حدود ۱۲۳ میلیون قوطی است، افزود: تولید سالانه بر اساس تخصیص ارز و توان مالی تولیدکنندگان در تأمین سرمایه در گردش صورت می‌گیرد.

 

تحویل زاده در بخشی دیگر از سخنان خود با گلایه از طولانی شدن زمان برگشت پول محصولات به واحدهای تولیدی، اظهار کرد: امسال مدت زمان برگشت پول به شرکت‌های تولیدکننده ۳ ماه افزایش یافته و پول از سوی شبکه توزیع ۶ ماهه پرداخت می‌شود. این امر باعث کمبود نقدینگی در حوزه تولید شیر خشک نوزاد شده است.

 

وی درباره رفع کمبود نقدینگی تاکید کرد: بانک مرکزی طی دستورالعملی با جزئیات نحوه عملیاتی شدن این امر و تأمین وجه مورد نیاز صنایع تولیدی به بانک‌های عامل باید موضوع تسهیلات ریالی را برای این محصول اساسی اجرایی کند.

 

صادرات قراردادی

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد درباره وضعیت صادرات هم گفت: صادرات نداریم اما با واردات موقت مواد اولیه و خرید آن از سوی مشتری که یک کشور ثانویه است، مواد اولیه در اختیار کارخانه‌های تولید شیر خشک ایران قرار می‌گیرد که نیاز به تخصیص ارز ندارد. این مواد اولیه به شرط ورود موقت از گمرکات ترخیص و در ادامه تبدیل به محصول نهایی شده و به کشور مقصد صادر می‌شود.

 

تحویل زاده در پاسخ به این پرسش که ظرفیت ۴۰ میلیون قوطی که در واحدهای تولیدی خالی است چرا برای صادرات قراردادی مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد، گفت: در این بخش هم بازار محدود است و تولیدکننده ترجیح می‌دهد نیاز بازار داخل را تأمین کند./مهر

ارسال نظر