سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

بیانیه ناتو با ادعای مداخله کره شمالی در جنگ اوکراین

بیانیه ناتو با ادعای مداخله کره شمالی در جنگ اوکراین ناتو و متحدان آسیایی آن در بیانیه‌ای به شدت از به ادعای خود مشارکت نیروهای کره شمالی در جنگ روسیه علیه اوکراین انتقاد کرده و این اقدام را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 09
کد خبر: ۲۶۲۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، ناتو و متحدان آسیایی آن به شدت از مشارکت سربازان کره شمالی در جنگ روسیه علیه اوکراین انتقاد کرده‌اند.

 

در بیانیه مشترک این ائتلاف نظامی غربی که علاوه بر اوکراین، استرالیا، ژاپن، نیوزلند و کره جنوبی هم آن را امضا کردند همچنین اعلام شد: متحدان ناتو به شدت تصمیمات رهبران فدراسیون روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق کره برای گسترش خطرناک جنگ روسیه علیه اوکراین را محکوم می‌کنند.

 

در این بیانیه ادعا شده است: استقرار «هزاران» سرباز کره شمالی به معنای «توسعه خطرناک حمایت مداوم کره شمالی» از «جنگ تجاوزکارانه غیرقانونی» روسیه علیه اوکراین است. غرب، اوکراین و کره جنوبی با استناد به اطلاعاتی مدعی شده‌اند که کره شمالی بیش از 10000 سرباز را برای عملیات جنگی به روسیه فرستاده است.

 

ناتو و متحدانش اعلام کردند: جمهوری دموکراتیک خلق کره با تامین میلیون‌ها گلوله توپ و موشک‌های بالستیک حمایت قابل توجهی از تلاش‌های جنگی روسیه کرده است و اقدام این کشور در اعزام نیروی رزمی بیانگر گسترش خطرناک حمایت آن از جنگ غیرقانونی روسیه علیه اوکراین است.

 

در این بیانیه همچنین آمد است: تعمیق همکاری نظامی روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق کره امنیت منطقه یوروآتلانتیک را عمیقا تحت تاثیر قرار می‌دهد و همچنین تبعاتی برای منطقه هندواقیانوسیه نیز خواهد داشت.

 

در بیانیه مشترک ناتو و متحدانش آمده است: ما از همه کشورها می‌خواهیم هیچ نوع کمکی به تهاجم روسیه ارائه نکنند. ما همه کسانی را جنگ غیرقانونی روسیه علیه اوکراین را تسهیل کرده و به ادامه آن کمک می‌کنند، محکوم می‌کنیم.

 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین نیز هشدار داده است که استفاده از نظامیان کره‌شمالی از سوی روسیه می‌تواند باعث «افزایش بی‌ثباتی در جهان» شود.

 

مارک روته، دبیرکل ناتو هم اعلام کرده است که استفاده روسیه از سربازان کره‌شمالی باید دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا را متقاعد کند که این امر تهدیدی برای ایالات متحده نیز محسوب می‌شود. وی ابراز امیدواری کرد که رئیس‌جمهوری منتخب ایالات متحده به این ترتیب همکاری تنگاتنگ با متحدان کشورش را در چهارچوب ناتو بپذیرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار