وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

کشف ۲ کیلوگرم حشیش

رئیس کلانتری ۱۱۲ ابوسعید، از دستگیری یک معتاد و دو خرده فروش مواد مخدر و کشف دو کیلوگرم حشیش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ چنگیز ایدون، گفت: روز گذشته ماموران کلانتری ۱۱۲ ابوسعید هنگام گشت زنی در محدوده میدان منیریه مردی را که در حال پرسه زنی در ما بین خورو های پارک شده بود، مشاهده کردند. متهم را دستگیر و از او درباره علت حضورش در محل پرسیدند که این مرد جواب های ضد و نقیضی را به ماموران کلانتری می داد.

 

وی اظهار داشت: متهم از حالت جسمانی مناسی برخوردار نبود و به نظر مصرف کننده مواد مخدر می رسید که برای تحقیقات بیشتر وی بررسی و مقدار ۵ گرم حشیش از وی کشف شد.

 

کلانتر محله ابوسعید عنوان داشت: متهم در کلانتری اظهار داشت که به مصرف مواد مخدر اعتیاد دارد و دقایقی قبل از دستگیری این مواد را از فردی گرفته است.

 

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه با تحقیقات و عملیات پلیسی، فروشنده مواد مخدر دستگیر و از وی یک کیلوگرم حشیش کشف شد، ادامه داد: این فرد نیز مدعی بوده که مواد مخدر را از فرد دیگری گرفته است و در گام بعدی عملیات پلیسی، متهم سوم پرونده نیز شناسایی و با هماهنگی های قضائی وی در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از این محل مقدار یک کیلو گرم حشیش کشف شد.

 

ایدون گفت: با تکمیل تحقیقات پلیسی، هر سه متهم به مقام قضائی معرفی شدند.

 

منبع: مهر

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار