وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آمادگی پلیس برای اجرای طرح زمستانه

آمادگی پلیس برای اجرای طرح زمستانه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از انجام ۲۰ میلیون سفر روزانه در تهران خبر داد و گفت: ایجاد پارک سوار اطراف تهران از حجم ورود خودروها به شهر کم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در حاشیه رزمایش برف‌روبی در بوستان ولایت تهران اظهار کرد: امسال مشابه هر سال رزمایش مشترک با شهرداری تهران برگزار کرده‌ایم و در پلیس راهنمایی و رانندگی آمادگی لازم در زمان بارش باران و برف جهت همیاری و همکاری وجود دارد.

 

وی افزود: همه تیم‌های ما در زمان بارش برف و باران فعال‌اند و طرحی به نام طرح برف و باران داریم و در نقاط مختلف و ۲۲ منطقه ورودی در تهران نیروهای ما حضور فعال دارند.

 

سردار موسوی پور بیان داشت: ما با خدمات شهری تهران همکاری ۱۰۰ درصدی و گشت مشترک داریم و در مرکز کنترل ترافیک هم همکاران ما مستقر تا ارتباط‌ها سریع‌تر انجام گیرد.

 

وی بیان داشت: روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو وارد تهران می‌شود و بیشترین ورودی ۴۰۰ هزار خودرو در جاده کرج - تهران و کمترین از لواسان و فشم است.

 

وی بیان داشت: ۲۰ میلیون سفر روزانه در تهران داریم که افزایش یافته و مدیریت شهری باید تمهیداتی بیندیشد مثل ایجاد پارک سوار اطراف تهران تا از حجم ورود خودرو به شهر کم کنیم.

 

سردار موسوی پور اظهار کرد: در زمستان بخاری برخی خودروها درست نیست و شیشه بخار می‌کند و تصادف رخ می‌دهد یا لاستیک صاف است و در بارندگی دچار لیز خوردگی و تصادف می‌شود./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار