شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

قالیباف: رفت‌وآمد روسای جمهور کشورهای دیگر تاثیری در توانایی کشورمان ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رفتن و آمدن رؤسای جمهور کشورهای دیگر تا زمانی که ما به توان داخلی و فکر و اراده ایرانی متکی باشیم، هیچ تأثیری در توانایی کشورمان برای تأمین منافع خود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در نطق پیش از دستور خود گفت: درباره انتخابات اخیر در ایالات متحده آمریکا باید تصریح کرد که بی‌تردید در شیوه دشمنی افرادی که به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب می‌شود تفاوت معناداری وجود دارد.

 

وی افزود: نکته اصلی این است آنچه رفتار دشمن در قبال ما را تعیین می‌کند قدرت ملی و رفتار مقتدرانه و هوشمندی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است.

 

قالیباف اظهار کرد: بیش از این بارها تصریح شده است که عنصر اصلی قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران مردم هستند که می‌توانند مبتنی بر باور به سنت‌های الهی، از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنند و در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پایه‌های محکم برای اقتدار ملی ایجاد کنند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استقلال عمل و پرهیز از هرگونه وابستگی به کشورهای خارجی، اصل بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران است و موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها در هر زمینه‌ای صرفاً در این چارچوب به دست آمده است.

 

وی تاکید کرد: رفتن و آمدن رؤسای جمهور کشورهای دیگر تا زمانی که ما به توان داخلی و فکر و اراده ایرانی متکی باشیم، هیچ تأثیری در توانایی کشورمان برای تأمین منافع خود آنگونه که صلاح بدانیم، نخواهد داشت.

 

قالیباف تصریح کرد: قدرت‌های نوظهور و سلطه ناپذیر همچون ایران که بر قدرت درون‌زای خود تکیه دارند، در نظم آینده جهان نقش موثرتری ایفا خواهند کرد و در همین راستا همکاری‌های راهبردی جدیدی برای تأمین منافع دوجانبه تدارک خواهد شد و نظم پیشین جهانی عمیقاً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توان داخلی ایران که برآمده از قدرت ملت و اراده سلطه ناپذیری ماست قدرت‌های جهانی را مجاب می‌کند تا مصالح ملت ایران را در تصمیمات خود لحاظ کنند. در این زمینه در کنار تقویت بنیه دفاعی، مهم‌ترین اقدام ما مسئولان حل مسائل بر زمین مانده مردم مخصوصاً حل مشکلات اقتصادی کشور است که بهترین بازدارندگی را در برابر هر تهدید و فشاری دارد و ضامن موفقیت در آوردگاه بین‌المللی است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در پایان از تمامی مجاهدان جان بر کف نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در روزهای گذشته با انجام عملیات‌های ضد تروریستی گسترده در شرق کشور ضرباتی دقیق و مؤثری بر گروهک‌های تروریستی وارد کردند، صمیمانه قدردانی و تشکر می‌کنم./ مهر

ارسال نظر