نظارت هوشمند بر ناوگان تاکسیرانی شهر تهران-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

نظارت هوشمند بر ناوگان تاکسیرانی شهر تهران

توافقنامه همکاری مشترک برای ایجاد زمینه‌های لازم جهت نظارت هوشمند بر فعالیت تاکسیرانان بین سازمان تاکسیرانی و شرکت کنترل کیفیت ترافیک امضا شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، توافقنامه همکاری مشترک برای ایجاد زمینه‌های لازم جهت نظارت هوشمند بر فعالیت تاکسیرانان بین سازمان تاکسیرانی و شرکت کنترل کیفیت ترافیک امضا شد.

 

توافقنامه همکاری مشترک با امضای شادی مالکی، سرپرست سازمان تاکسیرانی و حمید برادران، سرپرست شرکت کنترل ترافیک اجرایی شد.

 

در این توافقنامه و در راستای هوشمندسازی نظارت بر ناوگان تاکسیرانی شهر تهران با استفاده از توان و ظرفیت‌های درون سازمان‌های شهرداری تهران، سازمان تاکسیرانی با تعامل و همکاری شرکت کنترل ترافیک اقدام به انعقاد توافقنامه فی‌مابین به منظور رصد هوشمند ناوگان کرده است.

 

ارائه اطلاعات ثبت شده در خصوص تردد ناوگان تاکسیرانی شهر تهران در معابر شهری اعم از خیابان‌های اصلی و بزرگراه‌ها به منظور پایش فعالیت و مدیریت بهینه بر عملکرد ناوگان به سازمان از جمله موضوعات مهم این توافقنامه است.

 

همچنین مقرر شد بر اساس اختیارات و ظرفیت‌های موجود با هدف پایش فعالیت ناوگان و استفاده از داشبوردهای مدیریتی تحول در امر نظارت وگذر از نظارت سنتی به هوشمند اتفاق بیفتد.

 

گفتنی است شناور سازی نرخ بر اساس داده‌های ترافیکی شبکه معابر، باز مهندسی خطوط و ظرفیت‌سنجی بر اساس تقاضای سفر، ایجاد کارگروه‌های تخصصی به منظور مدیریت سفرهای سبک درون شهری، تجهیز ناوگان به سیستم‌های ناوبری از اهداف این توافق نامه محسوب می‌شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر