لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

چمران: واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها زمان‌بر است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در تهران مازوت‌سوزی نداریم، گفت: واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها زمان‌بر است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه امروز ساماندهی برنامه‌های کمیسیون ماده پنج مطرح خواهد شد، اظهار کرد: تعدادی نامگذاری در دو مرحله انجام خواهد شد و بررسی باغات و گزارشات حسابرسی نیز در دستور کار قرار دارد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص سوال اعضا از شهردار هم یادآور شد: بر اساس قانون وقتی سوال می‌کنند، متن سوال نگاشته شده و مفصل توضیح داده شده و یکبار هم در شورا سوال مطرح شده و وقتی می‌خواهند پاسخ دهند، قانون جایی برای جر و بحث نگذاشته است. قانع نشدن قانونی است اما پیش بینی وقت برای سوال مجدد در نظر گرفته نشده و بنده برای اینکه فرصت اعلام نظر وجود داشته باشد، این فرصت را دادم و ۱۰ دقیقه نیز پرسش صورت گرفت در حالی که سوال نگاشته شده و مشخص بود.

 

وی افزود: موضوع برای عده‌ای روشن بود و برای عده‌ای دیگر نیز روشن نبود. قاعدتاً سوال کننده راضی نمی‌شود اما به بنده چیزی نگفته‌اند. چون بحث رأی‌گیری مطرح نشده بود، در خصوص پاسخ به سوالات رأی‌گیری نکردیم.

 

چمران در خصوص مازوت سوزی در تهران نیز تصریح کرد: سالهاست که در تهران مازوت سوزی نداریم و بر اساس مصوبات دولت کرج و شازند نیز از مازوت‌سوزی منع شده‌اند. منابع دیگر آلودگی را نیز سازمان حفاظت محیط زیست اعلام می‌کند که لیست بلندبالایی است.

 

وی در رابطه با غیبت نرجس سلیمانی در جلسات شورا گفت: با خانم سلیمانی تماس گرفتم و حالشان خوب نبود. ضمن اینکه تنها دو جلسه در شورا حضور نداشت.

 

چمران با اعلام اینکه به نظر می‌رسد شاتل سرویس منتفی است و قرار بر این شده که چند شرکت وارد عمل شوند و با تاکسیرانی قرارداد ببندند و حمل مسافر را انجام دهند، گفت: وزارت کشور ون‌ها را خریداری کرده و به شهرداری تحویل داده و از نظر مالی موفق به پرداخت سهم ۷۰ درصدی خود نشده و کل مبلغ را شهرداری پرداخت کرده و وزارت کشور اعلام کرده که مالکیت آنها با شهرداری خواهد بود.

 

وی در مورد ایجاد خط ویژه در بزرگراه شهید همت برای خودروهایی با سرنشین زیاد نیز گفت: هنوز چیزی مطرح نشده و اگر طرحی وجود داشته باشد باید در کمیسیون عمران و حمل و نقل بررسی شود. البته در گذشته مواردی مطرح شد که تردد خودروی تک سرنشین محدود باشد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها زمان بر است، یادآور شد: چون افراد زیادی علاقمند به این موضوع هستند اخبار آن زیاد است.

 

وی در رابطه با ادعای برخی مالکان محدوده رود دره فرحزاد مبنی بر خرید ملک آنها از سوی شهرداری با قیمتی پایین‌تر از حد معمول، گفت: وقتی اختلاف نظر پیش می‌آید مجبور می‌شوند به کارشناس رسمی دادگستری مراجعه کنند که در خصوص قیمت‌ها نظر دهند. البته برخی هم سند ندارند و می‌گویند چون چند سال در آن فضا زندگی کرده‌اند، حقی برایشان ایجاد شده است. در کل موارد اختلافی باید بررسی شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار