پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم
بیانیه پایانی نشست ریاض/

هشدار نسبت به تمامیت ارضی ایران، عراق و سوریه/ قدس خط قرمز است

هشدار نسبت به تمامیت ارضی ایران، عراق و سوریه/ قدس خط قرمز است بیانیه پایانی نشست سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض ضمن هشدار نسبت به نقض حاکمیت کشورهای منطقه از جمله ایران، خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از کشتار بیشتر مردم غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 12
کد خبر: ۲۶۲۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی و اتحادیه عرب که روز دوشنبه با حضور مقامات بیش از ۵۰ کشور در ریاض پایتخت عربستان برگزار شد، با صدور بیانیه‌ای ۳۸ بندی به کار خود پایان داد.

 

در این بیانیه نسبت به خطرات تشدید تنش که منطقه را دربرگرفته و پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی آن هشدار داده شد.

 

شرکت کنندگان در این بیانیه همچنین نسبت به گسترش دایره تجاوزگری رژیم صهیونیستی از غزه به لبنان و نقض حاکمیت ایران، عراق و سوریه بار دیگر هشدار دادند.

 

این بیانیه همچنین بر حاکمیت کامل کشور فلسطین بر قدس شرقی تأکید کرده و خواستار تحریم صادراتی و جلوگیری از انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی شد.

 

شرکت کنندگان در این نشست همچنین هجمه مداوم اسرائیل به سازمان ملل متحد و آنتونیو گوترش دبیرکل این سازمان را محکوم کردند.

 

حاضران در نشست ریاض همچنین خواستار یکپارچه شدن اراضی فلسطینی از جمله نوار غزه، کرانه باختری و قدس اشغالی شدند.

 

بیانیه پایانی این نشست همچنین از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست اسرائیل را مجبور کند سیاست‌های غیر قانونی که امنیت و صلح در منطقه را تهدید می‌کند، متوقف کند.

 

این بیانیه بر محوریت آرمان ملت فلسطین و حمایت از مردم این کشور برای رسیدن به حقوق قانونی و مشروع خود و در رأس آن حق آنان در برخورداری از آزادی، کشور مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ تأکید کرد.

 

بیانیه پایانی نشست ریاض همچنین بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی براساس قطعنامه و قوانین مشروع بین‌المللی و مقابله با هرگونه تلاش برای انکار یا تضعیف این حق مشروع فلسطینی‌ها تأکید داشته است.

 

شرکت کنندگان در این نشست همچنین مخالفت کامل خود را با تصمیمات و اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند که با هدف یهودی سازی قدس و تحکیم اشغال استعمارگرایانه تل آویو در این شهر صورت می‌گیرد.

 

حاضران در این نشست تأکید کردند که قدس شریف خط قرمز ملل اسلامی و عربی است و برگردن ماست که از هویت اسلامی و عربی این شهر شریف و اشغالی حراست کنیم، همچنان که وظیفه همه ما دفاع از حرمت اماکن اسلامی و مسیحی مقدس است.

 

بیانیه پایانی نشست ریاض همچنین از حمایت کامل از جمهوری لبنان، امنیت، ثبات، حاکمیت و حفظ جان شهروندان آن تأکید کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار