فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

واکنش «الحوثی» به ادعای «نتانیاهو» مبنی بر وجود موشک ایرانی در یمن

واکنش «الحوثی» به ادعای «نتانیاهو» مبنی بر وجود موشک ایرانی در یمن رئیس کمیته عالی انقلاب یمن اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره وجود موشک‌های ایرانی در یمن را پیامی برای ادامه حملات به یمن ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در واکنش به ادعاهای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اظهارات اسرائیلی درباره موشک‌های نقطه‌زن در یمن برای هدف گرفتن این رژیم چیزی جز یک پیام برای ادامه حملات به ملت یمن نیست خصوصا اینکه همزمان با حضور وزیر آمریکایی بیان می‌شود.

 

وی در صفحه توییتر خود نوشت، این اظهارات به بیداری یمن کمک می‌کند تا بر اطمینانش مبنی بر مشارکت حقیقی رژیم صهیونیستی در کنار ائتلاف آمریکایی-سعودی-اماراتی برای حمله به یمن افزوده شود.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیروز (دوشنبه) که در کنفرانس خبری مشترک با «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا حضور داشت مدعی شد: «ایران به دنبال ساخت سلاح‌های نقطه‌زن است، یعنی موشک‌هایی که بتواند هر نقطه‌ای در خاورمیانه را  هدف قرار دهد.»

 

نتانیاهو گفت: «آنها به دنبال ساخت چنین سلاح‌هایی هستند و البته همین حالا استقرار آنها در یمن را با هدف رسیدن به اسرائیل از آنجا آغاز کرده‌اند.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار