دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بیانیه «حزب‌الله» و «أمل» برای تکذیب یک ادعای نادرست

حزب‌الله و «امل» با صدور بیانیه‌ای ادعای ارسال پیام برای فرمانده ارتش مبنی بر لزوم بازگشایی مسیرها را تکذیب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش‌های لبنانی «حزب الله» و «امل» در بیانیه‌ای اعلام کردند، خبری مبنی بر اینکه این دو جنبش به «جوزف عون» فرمانده ارتش گفته‌اند مسیرها باید امروز (پنجشنبه) باز شود، نادرست است.

 

برخی کاربران شبکه های اجتماعی پیشتر مدعی شده بودند، حزب‌الله و امل پیامی با این محتوا برای فرمانده ارتش لبنان فرستاده‌اند.

 

تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به برخی مسایل اقتصادی از جمله تعیین مالیات بر تماس‌های رایگان مانند تماس با «واتساپ» از بیست  پنجم مهر آغاز شد و بستن مسیرها توسط معترضان زندگی در این کشور را مختل کرده است.

 

«سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان هفته جاری استعفای خود را تقدیم «میشل عون» رئیس‌جمهور کرد و عون استعفای وی را پذیرفت.

 

ارتش لبنان چهارشنبه (دیروز) با صدور بیانیه‌ای از معترضان خواست مسیرها را بازگشایی کنند تا زندگی عادی مردم از سر گرفته شود. ارتش برای این موضوع به صورت مسالمت‌آمیز و با گفت‌وگو وارد عمل شد و بالأخره دیروز مسیرهای اصلی لبنان باز شد.

 

اما معترضان از دیشب بار دیگر به خیابان‌ها آمدند و برخی مسیرها بسته شده است.

 

رسانه‌های لبنانی پیش‌تر در گزارشی اعلام کرده بودند، بسته بودن مسیرها روزانه ۱۳۶ میلیون دلار به اقتصاد لبنان خسارت وارد می‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر