محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

ترافیک پر حجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران ۲۶ ابان ۱۴۰۳

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پر حجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 16
کد خبر: ۲۶۳۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در حال حاضر در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه لشکری از تهرانسر تا قبل از بزرگراه ستاری، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه یادگار امام (ه)، شاهد بار ترافیکی پر حجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین از خیابان هنگام تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از بلوار هنگام تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

سرهنگ شریفی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین‌الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

 

وی بیان داشت: ضمناً، شب گذشته، حوالی ساعت ۲۱:۲۵، در مسیر جنوب به شمال بزرگراه یادگار امام (ره)، قبل از ایثارگران (مقابل پمپ بنزین)، یک دستگاه سواری هیوندا پس از برخورد با عابر پیاده که متأسفانه منجر به فوت وی شد؛ متواری شد. جزئیات این حادثه در دست بررسی است.

 

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ توجه به هشدارهای رانندگی را یک موضوع مهم دانست و به شهروندان تهرانی با تاکید توصیه کرد: تعیین سرعت مناسب (مطمئنه)، توجه به تغییر مسیر (ناگهانی) و تمرکز به جلو در معابر پایتخت، گزینه بسیار مهم برای کاهش خطر تصادفات است؛ که باید به قوانین راهنمایی و رانندگی، توجه ویژه ای داشته باشید؛ تا با انجام دادن این حرکات پر حادثه جان خود و دیگران را به خطر نیندازید./ مهر

ارسال نظر