کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

توافق امنیتی میان ترکیه و تشکیلات خودگردان فلسطین

ترکیه به موجب توافق همکاری میان آنکارا و تشکیلات خودگردان فلسطین با پیش‌نویس تفاهمنامه‌ای موافقت کرد که اجازه اعزام نیرو به کرانه باختری را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 16
کد خبر: ۲۶۳۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ترکیه به موجب توافق همکاری میان آنکارا و تشکیلات خودگردان فلسطین با پیش‌نویس تفاهمنامه‌ای موافقت کرد که اجازه اعزام نیرو به کرانه باختری با هدف آموزش آنچه «نیرو‌های نجات قانون» نامیده می‌شوند را می‌دهد.

 

هدف از این تفاهمنامه که به امضای رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه رسیده، تقویت همکاری میان آنکارا و تشکیلات خودگردان فلسطین در زمینه آموزش نیرو‌های نجات قانون است.

 

بر اساس گزارش العربی الجدید، قرار است ۲ طرف «تحلیل نیاز‌های آموزشی» را به‌منظور شناسایی نیاز‌ها و سازماندهی برنامه‌های آموزشی متقابل مورد بررسی قرار دهند.

 

وظیفه هماهنگی اجرای این توافق که آنکارا را قادر می‌سازد نیرو‌های آموزشی به کرانه باختری اعزام کند یا نیرو‌های فلسطینی را با هدف آموزش به ترکیه جذب کند، به وزارت کشور ترکیه و وزارت داخلی تشکیلات خودگردان فلسطین فلسطین محول شده است.

 

این توافق همزمان با تداوم تجاوزات روزافزون رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه از هفتم اکتبر حاصل شده است.

 

رئیس جمهور ترکیه همچنین در ژوئن ۲۰۲۱ توافقنامه همکاری امنیتی با تشکیلات خودگردان فلسطین را انعقاد کرد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار