روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

حمله مجدد مقاومت اسلامی عراق به هدفی نظامی در اراضی اشغالی

مقاومت اسلامی عراق از حمله جدید پهپادی به اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز اطلاع رسانی مقاومت اسلامی عراق با صدور یک بیانیه از حملات پهپادی به یک هدف نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

 

این گروه مقاومت اعلام کرد که برای بار دوم، یک هدف نظامی در شمال اراضی اشغالی را با استفاده از پهپادها هدف قرار داده است.

 

مقاومت اسلامی عراق امروز اعلام کرد که در پنج عملیات، دو بار دیگر یک هدف نظامی رژیم صهیونیستی را در جنوب فلسطین اشغالی هدف حمله پهپادی قرار داده است.

 

در این بیانیه‌ها آمده است: در راستای تداوم مقاومت ما علیه اشغالگران و یاری مردم فلسطین و لبنان و پاسخ به جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی علیه زنان، کودکان و سالخوردگان، مجاهدان مقاومت اسلامی عراق صبح امروز شنبه یک هدف نظامی را در جنوب سرزمین‌های اشغالی برای دومین بار مورد حمله پهپادی قرار دادند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار