بلیط هواپیما گران شد؟ تخم‌مرغ شانه‌ای ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان/ تخم مرغ زرده پررنگ ۱۰۰ هزار تومان گران‌تر آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا/ سکه گران شد آخرین وضعیت اختلال برق در جزیره کیش قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد قیمت طلا امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸ عیار ۲۵ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان قیمت خورد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۲۶۸ هزار ۵۰۰ تومان شد+ جدول واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین وضعیت و زمان پرداخت آخرین قیمت طلا شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵؛ جزییات عقب‌نشینی سنگین بازار طلا جزییات کامل وام بازنشستگان با سود ۴ درصد؛ چه کسانی واجد شرایط هستند؟ تأیید بانک مرکزی برای مجوز پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و تعیین ساعت فعالیت حذف شد + جزئیات آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | سکه امامی و پارسیان چند؟ آخرین قیمت دلار عصر امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ اعلام شد جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت؛ از کارت بانکی تا صدور آنی کارت سوخت مهلت افزایش اعتبار کالابرگ به پایان رسید؟ آخرین وضعیت ثبت‌نام جاماندگان

رقم حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ | افزایش ۵۰ درصدی در راه است؟

رقم حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ | افزایش ۵۰ درصدی در راه است؟ رییس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس از افزایش ۵۰ درصدی حقوق برخی بازنشستگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد فاطمی به سوالاتی پیرامون لایحه بودجه ۱۴۰۴ دولت و انتقاد‌های برخی کارشناسان اقتصادی مبنی بر تورم زا بودن بودجه ۱۴۰۴، پاسخ داد که در جزییات آن را در ادامه می‌خوانید.

بسیاری از اقتصاددانان در خصوص تورم زا بودن بودجه ابراز نگرانی می‌کنند؛ از یک سو ارز نیما با افزایش قیمت روبروست و گفته می‌شود که این دلار نیما قرار است که به دلار آزاد نزدیک می‌شود؛ از سوی دیگر ماهیت بودجه ماهیت تورمی است! از نظر شما دولت چقدر نگران افزایش تورم در سال آینده است؟!

تورم واقعی کشور بیش از ۴۰ درصد است، اما دولت در لایحه بودجه، نرخ تورم را برای سال آینده ۳۰ درصد در نظر گرفته است. بر این اساس نیز حقوق شاغلان را ۲۰ تا ۲۸ درصد و حقوق بازنشستگان را ۲۰ درصد افزایش داده است. البته درباره بازنشستگان ضروری است آن مصوبه ۴۰ -۳۰- ۳۰ باید اجرا شود مبنی بر این که باید ۳۰ درصد به حقوق آن‌ها افزوده شود که به علاوه آن ۲۰ درصد اشاره شده، در مجموع ۵۰ درصد باید به حقوق بازنشستگان اضافه شود.

در خصوص حمایت از اقشار آسیب پذیر؛ آیا نمایندگان مجلس چنین مطالبه‌ای را از دولت دارند که چه برنامه‌هایی را برای حمایت از اقشار آسیب پذیر و جلوگیری از گسترش فقر مدنظر دارد؟

ما در کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس، افزایش حقوق حداقل بگیران اعم از شاغلان و بازنشستگان را به حدود ۳۰ درصد رساندیم؛ در حالی که دولت در لایحه بودجه ۲۰ درصد تعیین کرده بود. کار مهم دیگری که در این کمیسیون صورت گرفت این است که ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به تأمین اجتماعی اختصاص دادیم تا زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه یارانه ایِ تأمین اجتماعی قرار گیرند که در نوع خود تحول بزرگی محسوب می‌شود.

افزایش ۴۰ درصدی مقرریِ مستمری بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی

همچنین مقرریِ مستمری بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی را به ۴۰ درصد افزایش دادیم؛ در حالی که دولت در لایحه بودجه ۲۰ درصد پیشنهاد داده است. کمیسیون اجتماعی تلاش کرده است از اقشار آسیب پذیر و دهک‌های ضعیف جامعه حمایت کند. بحث ساماندهی نیرو‌های شرکتی بود که به عنوان یک بند الحاقی در ذیل تبصره ۱۷ لحاظ شد. / جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار