ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین

آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین یک نماینده مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، میثم ظهوریان نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جلسه گروه دوستی پارلمانی ایران و چین با شهرداری تهران، گفت: در این جلسه آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی و مسیر به نتیجه رسیدن تفاهم‌های صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: جزئیات قابل توجهی از ظرفیت‌های بین دو کشور به ویژه در حوزه حمل و نقل و زیرساخت‌ها بیان شد و مقرر شد از ظرفیت اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و چین برای تسریع در به نتیجه رسیدن مفاد قرارداد استفاده شود تا خدمت رسانی به شهروندان تهرانی و سایر کلانشهر به بهترین شکل صورت پذیرد.

 

ظهوریان با اشاره به اینکه شهردار تهران در این جلسه نکات و پیشنهادات قابل توجهی ارائه داد، اظهار داشت: یکی از نکات مثبت این بود که نگاه شهرداری تهران در قراردادهای چین، تنها به خرید کالا نیست و به سمت مشارکت در ساخت و انتقال تکنولوژی پیش رفته است. به عنوان مثال، در جریان قرارداد خرید واگن، انتقال تکنولوژی هم صورت بپذیرد.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی تهران در خصوص ورود نهادهای نظارتی به این مساله مبنی بر اینکه واردات به تولید داخل ضربه وارد می‌کند گفت: هرچند حمایت از تولید ملی اولویت همه ماست، اما جایی که تولید به اندازه و با کیفیت داریم. وقتی ما در زمینه حمل و نقل عمومی وضعیت بحرانی داریم و نمی‌توانیم با تولید داخل خلاءها را پر کنیم، نباید مردم را منتظر نگه داریم.

 

ظهوریان تاکید کرد: ما در تأمین نیاز داخل از کشورهای دیگر باید به سمت انتقال تکنولوژی برویم.

 

وی یادآور شد: برای حل این سوءتفاهم میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، نماینده‌ها اعلام آمادگی کردند که رایزنی و همراهی کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار