نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت

رئیس‌جمهور سابق آمریکا روی کار آمدن یک رئیس‌جمهور زن در این کشور پس از پایان دوران ریاست‌جمهوری ترامپ را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیل کلینتون، رئیس‌جمهور سابق آمریکا عنوان کرد که معتقد است رئیس‌جمهور بعدی آمریکا پس از دونالد ترامپ، یک زن خواهد بود.
به گزارش هیل، در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری این کشور کامالا هریس را به عنوان نامزد حزب دموکرات شکست داد، بیل کلینتون عنوان کرد که به زودی یک زن ریاست قوه مجریه آمریکا را در دست خواهد گرفت.
کلینتون در مصاحبه‌ای عنوان کرد: من هنوز فکر می‌کنم که ما به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت.
اظهارات کلینتون در حالی مطرح می‌شود که هم هیلاری کلینتون و هم کامالا هریس دو نامزد زن حزب دموکرات در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با ترامپ وارد رقابت شدند، اما در نهایت نیز از وی شکست خوردند و تاکنون هیچ زنی در سمت رئیس‌جمهور این کشور وارد کاخ سفید نشده است.
کلینتون در اظهاراتش شانس پیروزی یک زن در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از حزب جمهوری‌خواه را بالاتر از حزب دموکرات دانست و عنوان کرد کشور به سمت حمایت از جمهوری‌خواهان و راست‌گرایان در حال حرکت است.
به گفته بیل کلینتون در صورتی که هیلاری کلینتون، همسر وی در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۰۸ نامزد انتخاباتی آمریکا می‌شد، می‌توانست پیروز انتخابات شود.
کلینتون در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری آمریکا از کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات حمایت کرد با این حال تحت تاثیر اظهاراتی در حمایت از کشتار غیرنظامیان از سوی اسرائیل مورد انتقاد شدید رای‌دهندگان آمریکایی قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار