رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد

شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد شورای رقابت در تمام مراحل افزایش اخیر قیمت خودرو در جریان رایزنی خودروسازان و ارسال صورت‌های مالی آنها به سازمان حمایت بوده و در نهایت افزایش قیمت‌ها را تأیید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر. سرانجام بعد از رایزنی بسیار خودروسازان برای افزایش قیمت، وزارت صمت مجوز افزایش 35درصدی قیمت خودرو را برای دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا صادر کرده است.

 

در حالی سال گذشته شورای رقابت مجوز افزایش قیمت خودرو را صادر می‌کرد که بر اساس دستورالعمل 543 شورای رقابت در دی ماه سال گذشته، این شورا از قیمت‌گذاری خودرو کنار رفت و مسؤلیت آن به سازمان حمایت که زیرمجموعه وزارت صمت است، سپرده شد.

 

در مصوبه این شورا آمده بود: «براساس این اصلاحات از این پس نظارت شورا در خصوص محاسبه و ابلاغ محاسبه، پسینی بوده و وزارت صمت مکلف است قیمت‌های محاسبه‌شده توسط سازمان حمایت را رأساً ابلاغ کند و چنانچه در نحوه اجرا شاهد ایراد باشیم، شورا ورود خواهد کرد.»

 

پیگیری‌ها از شورای رقابت درباره نظارت پسینی بر مجوز اخیر افزایش قیمت خودرو حاکی است؛ شورای رقابت در تمام مراحل این افزایش قیمت حضور داشته و به‌نوعی در جریان رایزنی خودروسازان و ارسال صورت‌های مالی آنها به سازمان حمایت بوده است و در نهایت افزایش قیمت‌ها را هم تأیید می‌کند.

 

در عین حال شورای رقابت در مقام ناظر روند اجرای این مجوز افزایش قیمت را توسط خودروسازان بررسی خواهد کرد تا قراردادها به تضییع حقوق مصرف‌کنندگان منجر نشود و خودروسازان فقط مجاز باشند در چارچوب مصوبه نسبت به تغییرات قیمتی خود اقدام کنند.

 

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت هم دراین‌باره گفت: از 13 ماه پیش مصوبه‌ای وجود داشت مبنی بر اینکه باید قیمت خودرو افزایش یابد، دولت برای جلوگیری از سودجویی دلالان، با این کار موافقت کرد.

 

همچنین بر اساس اعلام فرشاد مقیمی رییس هیئت عامل ایدرو، قیمت‌های ابلاغی خودروها از اول آذرماه اعمال می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده