معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

اوکراین برای نخستین بار موشک دوربرد آمریکایی به سمت روسیه شلیک کرد

اوکراین روز سه‌شنبه ۱۹ اکتبر (۲۹ آبان) برای نخستین بار از موشک‌های آمریکایی از نوع اتکمز ATACMS را به منطقه بریانسک در درون خاک روسیه شلیک کرد. این نخستین حمله موشکی اوکراین به روسیه از زمانی است که آمریکا مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد را برای اوکراین صادر کرد. طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، اوکراین شش موشک بالستیک به یک تأسیسات در بریانسک شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اوکراین روز سه‌شنبه ۱۹ اکتبر (۲۹ آبان) برای نخستین بار از موشک‌های آمریکایی از نوع اتکمز ATACMS را به منطقه بریانسک در درون خاک روسیه شلیک کرد. این نخستین حمله موشکی اوکراین به روسیه از زمانی است که آمریکا مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد را برای اوکراین صادر کرد.

طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، اوکراین شش موشک بالستیک به یک تأسیسات در بریانسک شلیک کرده است. این نخستین بار است که اوکراین در حمله به مناطقی دورتر در خاک روسیه از این موشک دوربرد استفاده می‌کند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد: «براساس اطلاعات تأیید شده در این حمله از موشک‌های اتکمز ساخت آمریکا، موشک‌های عملیاتی-تاکتیکی استفاده شده است.»

دفاع هوایی روسیه پنج موشک را منهدم کرد و یکی دیگر از موشک‌ها آسیب دید. قطعات موشک آسیب‌دیده بر روی زمین یک تأسیسات نظامی افتاد و باعث آتش‌سوزی شد. این آتش خاموش شده و هیچ گونه تلفات یا خسارت دیگری از این حمله گزارش نشده است.

با این حمله، این نخستین باری است که اوکراین از سلاح‌های برد بلند آمریکایی برای هدف قرار دادن اهداف عمیق در داخل روسیه استفاده می‌کند. کی‌یف هنوز به گزارش منتشر شده در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

روز یکشنبه، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به اوکراین مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد آمریکایی در داخل روسیه را صادر کرد و بدین ترتیب ممنوعیتی که ماه‌ها برقرار بود و هدف آن کمک به اوکراین برای دفاع از خود بدون تشدید درگیری‌ها بود، عملا برداشته شد.

این تصمیم در لحظه‌ای حساس در جنگ روسیه علیه اوکراین اتخاذ شد. روسیه در جبهه‌های شرقی اوکراین در حال انجام عملیات است و همزمان با هدف آسیب زدن به شبکه برق اوکراین و بهره‌برداری از سرمای هوا در سومین زمستان پیاپی، با حملات موشکی و پهپادی به شهر‌های اوکراین ضرباتی وارد می‌کند. / یورونیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار