سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند در پی خودسوزی احمد بالدی جوان اهوازی؛ وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز موافقت کرد سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی

تأکید دولتمردان روسیه در توسعه همکاری با ایران در دیدار با عارف

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد :عزم جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف در دیدار «سرگئی تسیویلیف» وزیر انرژی و رئیس طرف روسی کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی دو کشور، با اشاره به اینکه ظرفیت‌های زیادی برای گسترش هر چه بیشتر روابط دو کشور در زمینه اقتصادی وجود دارد، بهره برداری از این ظرفیت‌ها برای افزایش حجم مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و روسیه را، مهم برشمرد و در این راستا بر اجرای توافقات حاصله در روابط دو کشور تاکید کرد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت رایزنی‌های مستمر دو کشور بویژه در شرایط کنونی منطقه و جهان، تصریح کرد: دیدارهای مقامات عالی ایران و روسیه، نشانگر اراده دو کشور برای ارتقای سطح روابط است.

 

عارف تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، همکاری دراز مدت و همه جانبه با روسیه را حائز اهمیت می‌داند.

 

«سرگئی تسیویلیف» وزیر انرژی روسیه گفت: زمینه‌های بسیار فراوانی برای توسعه و تعمیق همکاری‌های ایران و روسیه وجود دارد.

 

وزیر انرژی و رئیس طرف روسی کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی، نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت توسعه روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف اقتصادی، به تشریح برخی از این زمینه‌ها پرداخت و تاکید نمود دیدارهای مقامات عالی دو کشور، موجب تسهیل و تعمیق این روابط می‌شود.

 

وزیر انرژی روسیه، فعالیت کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را حائز اهمیت برشمرد و گزارشی از اقدامات انجام شده در چارچوب این کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور ارائه کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار