وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تمهیدات شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق

تمهیدات شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران ازتمهیدات شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمید برادران سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران درباره تمهیدات این شرکت برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطعی برق اظهارداشت: راهکار اساسی برای خاموش نشدن چراغ‌های راهنمایی و رانندگی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است، در حال حاضر با یک سرمایه گذار این موضوع را دنبال می‌کنیم تا برق تأمینی تجهیزات از منابع تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی و حتی توربین‌های بادی کوچک مقیاس تأمین شود.

 

وی با بیان اینکه در حال طراحی و پیگیری شیوه‌های اقتصادی آن هستیم، گفت: پیش از این یکی از شرکت‌های مخابراتی این تجربه موفق را داشت بگونه‌ای که از پشت‌بام های مجاور برای نصب پنل‌های خورشیدی استفاده کرد و موفقیت آمیز بود.

 

به گفته برادران اگر این پروژه برای سرمایه گذارها به صرفه باشد و آنها تمایل داشته باشند احتمال دارد تأمین برق همه چراغ‌های راهنمایی تقاطع‌های هوشمند و برنامه پذیر را طی قراردادی به شرکت‌ها واگذار کنیم.

 

سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران خاطر نشان کرد: در مورد نگهداشت چراغ‌های راهنمایی در زمان قطعی برق نقشه‌ای از اداره توزیع برق منطقه‌ای تهران اخذ کردیم که براساس آن پهنه بندی و زون بندی‌های قطعی برق در تهران مشخص شده است.

 

برادران بیان داشت: برای پایداری تأمین برق چراغ‌ها افزایش تعداد تجهیزات UPS یا همان دستگاه ذخیره برق را در نظر گرفته ایم و ۲۵۰ دستگاه UPS برای روشن نگه داشتن چراغ‌های راهنمایی تا پایان آذرماه خواهیم داشت. همچنین در تعامل هستیم تا از برق شبکه مترو و برخی ارگان‌ها بهره مند شویم و از برق ژنراتور آنها برای فعالیت چراغ‌ها استفاده کنیم./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار