پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه

فرمانده فضایی هوافضای سپاه گفت: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی جعفرآبادی در گفت‌وگویی درباره توانمندی فضایی سپاه برای پرتاب ماهواره‌ها، اظهار کرد: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم. البته این مهم مستلزم این است که به ماهواره‌بر‌های با قدرت بیشتری دست یابیم که در نقشه راه سپاه چهار گام برای آن ترسیم کرده‌ایم.

وی افزود: گام اول، ماهواره‌بر قاصد بود؛ گام دوم قائم ۱۰۰ است و گام سوم قائم ۱۰۵ است که وزن‌های بیشتری را به مدار پایین می‌برد و ان‌شاالله تا یک‌سال آینده اولین پرتاب مداری‌اش را انجام می‌دهد که الان مشغول ساخت و تست موتور‌های آن هستیم. این ماهواره‌بر تا ارتفاع زیر ۲۰۰۰ کیلومتر است ولی موتورش قدرت بیشتری حمل کند.

فرمانده فضایی هوافضای سپاه، گفت: ماهواره‌بر قائم ۱۲۰ نیز برای مدارات پایین است و وزنی در حد چندصد کیلوگرم را به مدار پایین می‌برد و قادر خواهد بود یک بیضی تشکیل دهد که یک سرش مدار پایین و یک سر آن همان ۳۶۰۰۰ کیلومتر باشد که به آن مدار جی‌تی‌ئو گفته می‌شود.

سردار جعفرآبادی یادآور شد: مدار بعدی نیز ژئو هست که ماهواره در آن در همان مدار ۳۶۰۰۰ کیلومتر می‌رود و ثابت می‌ماند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده